Onako “iz duše”… Mister Hajd predstavio novi video singl “Nema te u meni”

0
242
Oglasi
Mister Hajd/ Photo: youtube.com printscreen
Mister Hajd/ Photo: youtube.com printscreen

Mister Hajd iz Petrovca na Mlavi objavio je ovih dana, onako “iz duše“, novi video singl pod nazivom “Nema te u meni“.

Osim što sama numera ima originalan i jasan autorski pečat, njeno ispoljavanje u formi video sadržaja, svakom prosečnom slušaocu i poznavaocu rokenrol vrednosti prenosi glasnu poruku da sa umentošću i kulturom nismo još završili.

Oronula zgrada, dugi prazni hodnici, sveprisutni zagrižaj zuba vremena mogu biti, i jesu, metafora stanja kulture jednog društva Ili, možda stanja utrašnjeg bića čoveka koji je izgubio i traži svoj mir, slobodu, veru. Saglasje sa samim sobom.

Igra senki i patina koja dominira prostorom u spotu, ipak na kraju ostavljaju utisak neke unutrašnje topline. Neman vreba, ali ima nade.

Mister Hajd/ Photo: youtube.com printscreen
Mister Hajd/ Photo: youtube.com printscreen

Bend Mister Hajd se široj javnosti predstavio prvim albumom “Znaš ko si“ koji je prošle godine objavljen za izdavačku kuću RnR Records.

Posle toga nizom promotivnih koncertnih aktivnosti u Petrovcu, Beogradu i drugim gradovima Srbije, bend je svoj autorski rad približio publici. Iskreno, sirovo i bez običaja da se podilazi tuđem ukusu.

Novi singl “Nema te u meni“ ujedno je i najava predstojećeg albuma na kome članovi benda: Aleksandar Filipović, Nenad Nikolić i Petar Petrović trenutno rade.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime