Ona ne želi da ima 20… Monika Beluči napunila 57 i tvrdi da stvarno ne želi da ima 20

0
468
Oglasi
Monika Beluči/Photo: Instagram@ monicabellucciofficiel
Monika Beluči/Photo: Instagram@ monicabellucciofficiel

Izgled i talenat koji poseduje legendarna italijanska glumica Monika Beluči iskoristila je na najbolji mogući način, iako se u svetu glume našla slučajno.

Kako su njene uloge kontroverzne i raznovrsne, takvi su i njeni životni stavovi. Ona je uvek bila čvrsta i bez dlake na jeziku. Nikada nije preterivala, ali isto tako nije imala problem ni da kaže sve što joj je na pameti, na opšte iznenađenje medija i javnosti. Neki su ovu njenu osobinu okarakterisali  kao snobovsku, a drugi kao izuzetno racionalnu. Ona je to ovako objasnila:

“Istorijska” transformacija Monike Beluči… ovakvu je stvarno nikad nismo videli

– Ni za šta na svetu ne bih želela da mi je ponovo 20. Sada sam mnogo srećnija, nego tada, jer u tim godinama tek spoznajemo sebe, pokušavamo sve da razumemo, šta je ono što želimo biti, patimo od nesigurnosti. Sada tačno znam šta mi je potrebno, a bez čega mogu da živim. Biti lepa sa 20 godina – to je prirodno. Kada ste lepi sa 35 ili 45, onda je to rezultat rada na sebi i vaše unutrašnje sreće. Po mom mišljenju glupo je, s obzirom na mladost i lepotu, postati sponzoruša i devojka nekoga s dubokim džepom, kao i beskrajno trošiti život na žurkama. Lepota nam je potrebna kao pomoć da pronađemo harmoniju, ljubav i smisao u ovom haotičnom svetu.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime