Oliver Stoun se posipa pepelom: Izvinjavam se, kritikovao sam “Barbie”, a nisam ni pogledao film…

0
192
Oliver Stoun/Photo: YouTube printscreen
Oglasi

Slavni reditilj Oliver Stoun je razjasnio haos koji je nastao posle njegove izjave koja je objavljena u junu prošle godine, pre premijere filma “Barbie”, a potom ponovo objavljena u decembru prošle godine.

Brojne nominacije za Oskara za film “Barbie” ali i izostanak onih za rediteljku Gretu Gervig i glumicu Margo Robi, bacile su u prvi plan ovaj film, ali i neke negativne komentare izrečene i pre nego što je film ugledao svetlost dana.

I naravno, Oliver Stoun brani Putina: Na delu je histerija zapadnih medija, on nije “krvavi ubica”…

Među njima je i izjava slavnog reditelja Olivera Stouna, koji se na svom X profilu oglasio i izrazio žaljenje zbog načina na koji ih je izrekao.

Stoun je u prvobitnoj izjavi rekao da Rajan Gosling “traći svoje vreme” igrajući u filmu “Barbie”.

Oliver Stoun tvrdi: CIA i Pentagon drže Holivud pod šapom, režirali su više od 800 filmova

“Razočaran što je Deadline, mediji koji poštujem, izvan konteksta objavio ovu senzacionalističku izjavu koju sam dao o “Barbie” nedeljama prije nego što je film uopšte objavljen. U to vreme sam promovisao svoj film u Evropi i o “Barbie” ništa nisam znao osim naziva filma.

U julu sam pogledao film u kojem mi se posebno sviđa originalnost tema kojima se bavi. Pristup filmu pokazao se sasvim drugačijim od onoga koji sam očekivao. Izvinjavam se što sam o filmu govorio, a da ništa o njemu nisam znao. Film “Lady Bird” iz 2017., koji je takođe režirala Greta Gervig, bio je jedan od mojih favorita te godine. Greti i celom timu filma “Barbie” želim sreću na dodeli Oskara”, napisao je Oliver Stoun.

Oliver Stoun nije bio oštar samo prema filmu “Barbie”. Svoje kritike nije poštedeo ni čuvenu franšizu “Džon Vik”.

– Sada je sve fantazija, fantazija, fantazija. Čak su i filmovi “Paklene ulice”, u kojima sam pre uživao, postali poput Marvelovih filmova. Zaista, koliko nesreća možete da vidite?

Mračne tajne Olivera Stouna: Pravio sam svakakva sr*nja da bih stigao do Holivuda

U avionu sam gledao “Džona Vika”, traje više od tri sata, zaustavio sam se oko 778 puta tokom filma. Svaki put kad bih se probudio on je ubijao još ljudi! Imam osećaj da je svet progresirao u nelogičnost – rekao je tada Stoun.

Za sada još nije stiglo izvinjenje za ovaj film, ali s obzirom da ga je Stoun pogledao, očigledno i neće.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime