Jarboli, Koikoi, Bojana Vunturišević, Letu Štuke I Neno Belan u revijalnom delu Kontakt konferencije…

0
171
Kontakt konferencija
Oglasi

Novi Kontakt nas očekuje nod 21. do 23. marta 2024. u organizaciji producentske kuće Kontakt konferencija i promoterske kuće Odličan Hrčak.

#Kontakt24 će ponovo u martu Beograd učiniti centrom susreta profesionalaca iz sfere muzičkog biznisa.

Novo izdanje Kontakta obeležiće koncerti, izložbe, tribine, paneli, kreativne radionice i javne diskusije koje imaju za cilj da dodatno unaprede rad svih sektora koji čine kreativne industrije i industriju zabave.

Revijalni koncertni program Kontakt konferencije i showcase festivala svake godine donosi notu ekskluzive u popkulturnim okvirima. Tako će biti i na osmom Kontaktu.

Kada se govori o beogradskim bendovima koji su menjali lice grada i muzičkih tokova, Jarboli su neizbežni. Osam godina nisu nastupali uživo, ali vreme je. I očekujemo ih na osmom Kontaktu. Veliki je i značajan povod njihove nove koncertne priče: 25 godina albuma “Dobrodošli”. Jarboli će nastupiti u Dorćol Platzu, 23. marta 2024.

Kontakt konferencija

Koncerti Bojane Vunturišević nisu česti, ali često nije dovoljan samo jedan kako bi se zadovoljile strasti njene sve brojnije publike. Umetnica koja je rokerski stav i energiju unela među TikTok generaciju, generaciju “Z”, na poseban način simboliše aktuelnu muziku koja se obraća starijim generacijama otvorenim za eksperimente i onim mlađim kojima live koncerti nisu deo svakodnevnog lifestyle-a. Ali Bojanine nastupe ne propuštaju. Glas pomirenja generacija. To je Bojana. Nastupiće na osmom Kontaktu 23. marta 2024. u Domu omladine Beograda.

Kontakt konferencija

Kada smo kod generacijskih bendova, prva asocijacija jeste KOIKOI, najtraženiji bend u regionu tokom protekle godine. Obišli su Evropu tokom 2023, a s početka proleća će svu sublimiranu energiju da podele na Kontaktu sa domaćom publikom, regionalnim promoterima će još jednom pokazati zašto su na vrhu interesovanja njihovih kolega, a gostima iz Evrope koji budu posetili novo izdanje Kontakta poželeti najžešću muzičku dobrodošlicu u balkanski muzički svet. Njihov nastup u revijalnom delu programa osmog Kontakta doživećemo u Dorćol Platzu 22. marta 2024.

Kontakt konferencija

Kako je Kontakt okrenut regionalnim artistima, i ove godine će biti prisutni predstavnice Hrvatske – Neno Belan & Fiumens i Bosne i Hercegovine – Letu Štuke. Glas ovih bendova odjekuje kroz generacije koje su stasavele u bivšoj Jugoslaviji. Belan na Kontakt donosi primorski polet, Štuke kopnenu zbilju kršnih krajeva. I kompletiraće muzički krajolik novog Kontakta. Neno Belan u Domu omladine nastupa 21. marta 2024, a Letu Štuke 22. marta.

Kontakt konferencija
Kontakt konferencija

Ulaznice za sve koncerte su u prodaji u Anti Shopu (Cetinjska 15, Beograd).

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime