Održana beogradska premijera domaćeg filma “Sunce mamino”

0
122
Oglasi
Premijera filma Sunce mamino/ Photo: Filip Olćan

U utorak, 13. februara u MTS dvorani održana je premijera domaćeg filma “Sunce mamino” reditelja i scenariste Koste Đorđevića.

U punoj bioskopskoj sali Dvorane prolomio se aplauz namenjen autorsko-glumačkoj ekipi filma, posebo glumcima mlađe generacije, nosiocima vodećih uloga: Pavlu Čemerikiću, Alisi Radaković i Denisu Muriću.

Pred publikom sa bine su se poklonili i glumci Pavle Mensur i Tomislav Trifunović, kao i svi zaslužni za uspeh ove filmske priče koja nosi epitet tople tinejdžerske ljubavne komedije upakovane u ozbiljnu porodičnu dramu.

Priča “Sunce mamino” prati zbunjenog i pomalo neprilagođenog šesnaestogodinjeg Relju (Pavle Čemerikić) koji svoje usamljeno leto provodi tumarajući dvorištima i krovovima Beograda i jedino što ga stvarno vozi, gotovo do opsednutosti, je želja da smuva Anu (Alisa Radaković).

U trenucima kada mu umire baka, njegova anksiozna i distancirana mama Olga (Branka Katić) odbija da joj, zbog njihovog međusobno lošeg odnosa organizuje sahranu.

Krijući od Olge, Relja se sam upušta u organizaciju babine sahrane, verujući da će tako konačno osvojiti Anu. Dok manevriše između ljubavi i smrti, pokrenuće čitav niz događaja, nerazjašnjenih odnosa i emocija.

Podsećamo, film “Sunce mamino” svetsku premijeru imao je na Međunarodnom filmskom festivalu u Talinu.

Posle Beograda, film će biti prikazan i u Novom Sadu 14. februara u bioskopu Arena Cineplex, a potom i 16. fgebruara u Nišu u bioskopu Cine Grand Delta Planet kada će i zaživeti na reperotaru ostalih domaćih bioskopa.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime