10 godina “Volje za noć” KKN obeležava na dva koncerta u Velikoj sali DOB

0
127
KKN, OK Fest 2021/Photo: AleX
Oglasi

Električno akustični jubilej najznačajnijeg KKN albuma obeležiće se 12. i 13. aprila u Velikos sali Dom omladine Beograda

Kanda kodža i Nebojša aprilu će u Beogradu prirediti posebno koncertno iskustvo, kojim će obeležiti deceniju od objavljivanja, prema mnogim mišljenjima, najznačajnijeg albuma benda – “Volja za noć”.

Posle 10 godina ovo izdanje konačno će da se pojavi i na vinilu, a električno-akustičnim nastupima u Velikoj sali Doma omladine Beograda 12. i 13. aprila, bend će jubilej proslaviti i sa svojom vernom publikom.

Kanda kodža i Nebojša (OK Fest 2021)/ Photo: AleX

– Drago nam je da posle 10 godina izlazi vinilno reizdanje “Volje za noć”. Nekoliko pesama sa njega je steklo status neizostavnih koncertnih bisera, nekoliko je tek povremeno na repertoaru, a u sklopu promotivnih nastupa ćemo izvesti i one pesme koje smo svirali vrlo retko ili nikako, što nas posebno raduje, jer smo i onda, kao i sada, verovali u sve pesme sa albuma. Drago nam je i zato što je to ploča koju smo napravili sa Ognjenom Beaderom kao basistom, u lepom sećanju nam je ostala saradnja i druženje sa njim, a njegov pečat je u tom periodu najviše izražen na jednoj od najvažnijih pesama sa tog albuma, Siroti Ani i Bo. Drago nam je konačno i što je rečenica iz ondašnjeg saopštenja povodom izlaska Volje za noć, o odustajanju koje nije opcija, pomogla da se prodaju keksi i kasnije da se motiviše populacija sluđena pandemijom. Zahvaljujemo se izdavaču i promoteru Odličnom hrčku, koji je i onda i sada verovao u nas i u muziku sa Volje za noć – kazali su članovi benda.

Ulaznice za koncerte grupe KKN u Velikoj sali DOB dostupne su po promotivnoj ceni od 2000 dinara putem eFinity prodajne mreže i na efinity.rs.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime