Održan drugi El Records festival, sedam mladih autorskih bendova napravilo sjajnu zabavu…

0
275
Oglasi
El Record festival/Photo: Tea Juričić
El Record festival/Photo: Tea Juričić

Prošle subote, izdavačka kuća za mlade bendove organiziovala je drugi El Records festival pod nazivom “Rockni! – Rock prije rokova”, uz odlične nastupe čak sedam izvođača.

Slogan festivala bio je nedvosmislen – zabavite se i skupite energiju za ispite, prijemne, upise koji su pred vama. Više od 250 posetilaca prihvatilo je poziv i napunilo klub Cadillac. Peranice ove izdavačke kuće, Slanci i Jabadera bili su headlineri, uz mladog kantautora s Pašmana, Ambroza.

Živi ples i pevanje u glas publike postaju standard za ove bendove koji iza sebe imaju debitantska izdanja s pratećim singlovima. Uz raspoloženu publiku, svakako treba istaći i gostujuće bendove koji su dodatnom dozom energije pokazali da se na njih može računati u budućnosti: sjajni srednjoškolski bendovi Linija 109 i Bez te studentski Aster i Som.

Malo kada se dogodi da klub pun mladih uživa u autorskoj rock muzici svojih vršnjaka, a to i je osnovna ideja El Recordsa. Okupljanje nove autorske scene srednjoškolske i studentske populacije nastavlja se punim zamahom, a El Records najavljuje vruću koncertnu jesen upravo takvih bendova.

Pogledajte fotke s festivala:

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime