Od rock buntovnika do heroja kontrakulture… Strip “The Morrison Hotel” u prodaji od oktobra. Već može da se naruči…

0
330
Oglasi
The Doors/Photo: Wikipedia.org
The Doors/Photo: Wikipedia.org

“The Morrison Hotel” antologija koju je napisala Lea Mur u suradnji s preživelim članovima legendarnog rock benda The Doors i nacrtana od strane strip umetnika sa svih strana sveta, otkriva kako je jedna muzička grupa stigla do statusa arhitekata kontrakulture, i koja je uticala na umetnike, pesnike i autsajdere narednih generacija, u vremenu transformacije slobodnog duha šezdesetih u akciju burnih 1970-ih. Deceniju u kojoj su se žene, Afroamerikanci, Indijanci, gejevi, lezbijke i drugi marginalizovani ljudi nastavili da se bore za ravnopravnost, a mnogi su se Amerikanci pridružili protestima protiv rata u Vijetnamu.

Standardno izdanje stripa koji već može da se naruči OVDE, pojaviće se zvanično 13. oktobra na 144 stranice, a cena je 19,99 dolara.

The Morrison Hotel, cover
The Morrison Hotel, cover

Naravno, tu je i Limited Deluxe izdanje, u tiražu od samo 5.000 primeraka, u tvrdom povezu, sa tri umetnička otiska fotografija iz knjige, potvrdom o autentičnosti koju je potpisala Lea Mur, duks, ekskluzivni disk s fotografijama za 50. godišnjicu izdanja, 12-inčni album “The Morrison Hotel”, sa originalnim stero miksom “Roadhouse Bluesa” 1970. godine koji je remasterizovan od strane dugogodišnjeg inženjera zvuka The Doorsa, Brusa Botnika. Cena ovog izdanja je 99,99 dolara.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime