Obrada legendarne “Smells Like Teen Spirit” Malije J otvara film “Crna udovica”

0
243
Oglasi
Black Widow/Photo: promo
Black Widow/Photo: promo

Novi filmski blockbuster iz produkcije Marvel “Crna udovica” stiže u bioskope 7. jula (premijera u Kompank dvorani zakazanaje za 8. jul), a upravo je proscurila informacija da film počinje obradom pesme grupe Nirvana “Smells Like Teen Spirit” Malije J.

U intervjuu za Consequence, Malija J je rekla da su je iz Marvela kontaktirali još 2020. godine sa željom da iskoriste obradu njene pesme iz 2015. godine. Komentarišući činjenicu da njena obrada otvara film “Crna udovica” Malija J je rekla:

– Iskreno sam mislila da je to šala i nisam odmah odgovorila. Jedna druga verzija obrade kruži TV i filmskom industrijom od 2015. godine, a mogu samo da nagađam da je netko iz njihovog tima bio obožavalac i da je želeo da je stavi u film.

ZA LJUBITELJE MARVELA… FAN PROJEKCIJA FILMA “CRNA UDOVICA” U KOMBANK DVORANI

Malija J je ovaj potez opisala kao ostvarenje sna.

– Oduvek sam pisala svoju muziku, ali kad sam počela da obrađujem muziku drugih muzičara na potpuno novi način, ljudi su se stvarno povezali s njom. Sad sam zatvorila pun krug svojim mračnim, dramatičnim stilom produkcije – napisala je na svojoj web stranici.

Lagana, orkestralna obrada pesme grupe Nirvana “Smells Like Teen Spirit” pojaviće se na samom uvodu filma “Crna udovica”. Pesma je odabrana jer odlično odgovara  emocionalnom pogledu na poreklo Nataše Romanov (Skarlet Johanson) i njenu mračnu prošlost.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime