Home»Film»Za ljubitelje Marvela… Fan projekcija filma “Crna udovica” u Kombank dvorani

Za ljubitelje Marvela… Fan projekcija filma “Crna udovica” u Kombank dvorani

4
Shares
Pinterest Google+
Skarlet Johanson (Crna udovica(/ Photo: Promo (MCF)
Skarlet Johanson (Crna udovica)/ Photo: Promo (MCF)

Fanovi Marvelovih filmova imaće priliku da uživaju u najnovijem ostvarenju “Crna udovica” koje će biti prikazan u četvrtak, 8. jula u Velikoj sali Kombank Dvorane.

Uz crveni tepih, koktel i posebno pripremljeno tematsko veče biće omogućeno druženje svih fanova ove poznate franšize, uz prvi film u četvrtoj fazi Marvelovog univerzuma, a pod rediteljskom palicom australijske rediteljke Kejt Šortlend (“Somersault”, “Lore”).

Photo: Promo
Photo: Promo

Nataša Romanov (Skarlet Johanson) čiji je alter ego Crna udovica u prvom samostalnom filmu koji prati ovu heroinu, posle uloga u Marvelovom serijalu “Osvetnici” (Avengers), suočava se sa mračnim silama prošlosti koje se trude da je sruše. Nataša se vraća korenima i pokušava da pronađe snagu da se tim silama suprotstavi.

Radnja je smeštena u period posle događaja koji su se zbili u filmu “Kapetan Amerika: Građanski rat” (2016).

Crna udovica/ Photo: Promo (Kombank dvorana)
Crna udovica/ Photo: Promo (Kombank dvorana)

“Nedovršeni posao” i tajne iz prošlih vremena nagovešteni u trejleru, upućuju ljubitelje Marvelovih filmova da je reč o periodu pre nego što je heroina postala Osvetnik.

Nataša Romanov poznata kao Crna udovica susreće se sa tamnom stranom svoje priče. Progonjena od strane sile koja se ni pred čim ne zaustavlja kako bi joj naudila, ona se suočava sa svojom špijunskom prošlošću, kao i sa prekinutim odnosima koji su ostali daleko iza nje, mnogo pre nego što je postala Osvetnik.

Previous post

Ida Prester i Last95 predstavljaju "Ljetnu ljubav"

Next post

Agoniji Britni Spirs nema kraja... Sud ponovo odbio zahtev pevačice za ukidanje starateljstva

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *