Objavljene prve fotografije iz rimejka filma “Vrana”… Može li Bil Skarsgord da izađe iz senke Brendona Lija?

0
219
Brendon Li, Vrana/Photo: promo
Oglasi

Objavljene su prve fotografije sa seta filma “Vrana” (The Crow), sa Bilom Skarsgordom i FKA Tvigs u glavnim ulogama.

Reč je o rimejku istoimenog kultnog klasika iz 1994. godine u kojem je Brendon Li igrao glavnu ulogu. Li je tragično poginuo na setu nakon što je zbog greške rekvizitera primio smrtonosan hitac iz pištolja.

Može li “zli klovn” Bil Skarsgard da zameni Brendona Lija?

Radnja prati muzičara Erika Drejvena, koji je godinu dana nakon svoje smrti vraćen iz mrtvih kako bi osvetio brutalna ubistva sebe i svoje verenice Šeli. Na fotografijama možemo videti Bila i FKA Tvigs pre smrti njihovih likova, kao i Skarsgorda u kostimu antiheroja Vrane.

Iako je većina obožavalaca zadovoljna odabirom glumca za ulogu Drejvena, ne dopada im se dizajn kostima, a neki smatraju da je rimejk ovog klasika bio nepotreban.

“Nisam siguran oko ribota ‘Vrane’. To je jedan od onih filmova koji su savršeno obeležili devedesete. Muzika, fotografija, dizajn kostima i drugo bili su proizvod tog doba. Ne verujem da će ovo dobro proći”, napisao je jedan obožavalac na Redditu.

Verenica Brendona Lija progovorila posle 28 godina: Još me proganja njegova smrt, pravo oružje na filmskim setovima mora da se zabrani…

“Ne razumem zašto imaju potrebu da stavljaju tetovaže na lice. Zar nisu obraćali pažnju kada smo ismevali Džokera Džereda Letoa?”, “Odvratno, pretvorili su Vranu u najgoru moguću verziju Džokera koju smo ikada videli”, “Inače ne dozvoljavam da me nekoliko fotografija odbije od filma, ali ovaj film stvarno testira to pravilo”, dodali su još neki korisnici društvene mreže.

“Vrana” će imati premijeru u svetskim bioskopima 7. juna ove godine.

HL/Index.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime