Objavljena satnica koncerta Anti Nowhere League i D.R.I. u SKCNS Fabrika

0
330
Anti Nowhere League/ Photo: Promo (SKCNS Fabrika)
Oglasi

Dva giganta punk i crossover metal zvuka – bendovi Anti Nowhere League i D.R.I. – održaće koncert u petak, 28. jula u novosadskoj Fabrici. Pre headlinera sviraće Thrufall i Dethronation.

Spremite se za vrelo leto u Novom Sadu… Anti Nowhere League i D.R.I. stižu u Fabriku

Ime koje apsolutno nije potrebno opisivati, Anti Nowhere League stižu po prvi put u svojoj dugoj karijeri u SKCNS Fabrika.

Bend je nastao davne 1979. godine i od tada trese svetsku punk scenu, postavlja temelje i biva inspiracija mnogima pa i jednom od najvećih metal bendova na planeti, bendu Metallica koji ponosno svira obrade njihovih pesama.

Animal i ekipa dolaze i oduvaće sve prisutne presekom svoje bogate karijere. Ko zna, možda ovo bude i povod sa objavljivanje drugog dela legendarnog “Live in Yugoslavia” aluma.

Prošlo je devet godina od poslednjeg nastupa poznatog crossover metal benda D.R.I. u Novom Sadu.

D.R.I./ Photo: Promo (SKCNS Fabrika)

Poslednji nastup na Petrovaradinskoj tvrđavi osto je upamćen po krcatom prostoru Explosive bine Exit festivala i bezbrojnim šutkama koje su sastavni deo nastupa ovih živih legendi ekstremnog zvuka.

Ove godine bend obilazi planetu i obeležava 40 godina postojanja, a na sreću njihovih ovdašnjih fanova jedan od datuma biće i u SKCNS Fabrika.

HL intervju – Milan Rakić: Evo zašto alternativa nema alternativu

Satnica za predstojeći koncert je sledeća:

19:30 – ulaz
20:00 – Thrufall
20:40 – Dethronation
21:30 – D.R.I.
23:00 – ANTI NOWHERE LEAGUE

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime