Dubler Harisona Forda se zapalio u znak podrške štrajku u Holivudu…

0
209
Majk Masa, screenshot Instagram
Oglasi

Majk Masa bio je jedan od mnogih članova kaskaderske zajednice u Atlanti koji su se u ponedeljak okupili da bi izrazili solidarnost sa holivudskim glumcima koji su u štrajku od 13. jula. (Pisci štrajkuju od 2. maja.)

Prema WSB-TV, oni su se okupili na placu kompanije za praćenje vozila Covert Camera Vehicles i izrazili svoju zabrinutost, uključujući kaskaderku Elenu Sančez koja je rekla:

Kilijan Marfi i Emili Blant napustili premijeru “Openhajmera”, podržali holivudske glumce u štrajku

– Osamdeset sedam odsto od 160.000 članova SAG-AFTRA zarađuje manje od 26.000 dolara godišnje, što znači da ne ispunjavaju uslove za zdravstveno osiguranje.

Protest je završen kaskaderskom tačkom kada je Majk Masa hodao po bini držeći transparent “SAG-AFTRA u štrajku” dok je bio zapaljen, a vatrogasni tim je bio u blizini zbog sigurnosti.

Masa je proveo 10 meseci radeći na filmu “Indiana Jones and the Dial of Destiny”, gde je bio jedan od kaskaderskih dublera Harisonu Fordu.

Bajden podržao štrajk scenarista i pisaca: Zaslužujete fer dil…

On je zabeležio svoje iskustvo kroz seriju fotografija na Instagramu kada je film počeo da se prikazuje, napisavši da je “radio sa nekim neverovatnim ljudima” i da je stekao “uspomene za ceo život”.

Njegov kaskaderski rad takođe je viđen u televizijskim projektima, uključujući “1923”, prikvel serije “Yellowstone” i “Stranger Things”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mike Massa (@mikemassa1x)

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime