Objavljen trejler za “Gladijator II”, pogledajte šta je sada smislio Ridli Skot…

0
78
Gladijator 2, promo
Oglasi

Ridli Skot je predstavio trejler za “Gladijator II”.

Nastavak stiže 24 godine posle Skotovog originalnog “Gladijatora”, koji je osvojio pet Oskara, uključujući i nagradu za najbolji film. Nastavak počinje s prikazivanjem u bioskopima u SAD 22. novembra ove godine.

Snima se nastavak “Gladijatora”, a Rasel Krou kaže: Malo mi je neprijatno…

Umesto Rasela Kroua, koji umire na kraju originalnog filma, “Gladijator II” nudi Pola Meskala kao Luciusa Verusa, bivšeg naslednika Carstva i nećaka Komodusa Hoakina Finiksa (koji je takođe umro u prvom filmu od ruke Krouovog Maksimusa).

Od događaja iz prvog filma, Lucius je izgubio kontakt sa svojom majkom (glumi je Koni Nilsen iz orignačnog filma), otišao u divljinu, postao zarobljenik rimske vojske i, kao i njegov junak Maksimus, sada je i sam prisiljen da se bori kao gladijator.

ZAŠTO SI GA OTKAČIO, RIDLI SKOTE…Ovako bi izgledao nastavak “Gladijatora” da je snimljen po ideji Nika Kejva

Uz Meskala i Nilsen, glumačka ekipa “Gladijatora II” uključuje Pedra Paskala kao Marka Akacija, rimskog generala koji je trenirao pod Maksimusom, ali je od tada skrenuo na mračnu stranu, kao i Denzela Vošingtona kao Macrinusa, moćnog mešetara koji upravlja gladijatorima. Džozef Kvin pojavljuje se kao car Geta dok Derek Džejkobi ponavlja svoju ulogu iz prvog filma kao senator Grako.

Pogledajte trejler:

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime