O Ana, da li je moguće? Vlado Kalember & Srebrna krila posle 12 godina objavljuju novi studijski album…

0
1110
Vlado Kalember/Photo: Leonora Bedić
Oglasi

Posle dugog iščekivanja, Vlado Kalember, jedan od najpoznatijih hrvatskih i eksjugoslovenskih vokala, sa svojim bendom Srebrna krila objavljuje novo studijsko izdanje – “Opasno je ljubit ženu”.

Posle 12 godina i prethodnog albuma “2012”, novi studijski materijal dolazi uz najavni istoimeni singl i prateći video spot, koji se može okarakterizovati kao snažna pesma kojoj su tema ljubavne veze i svi izazovi koje one donose. Nadahnuta stvarnim iskustvima i stečenim spoznajama od samih pripadnica nežnijeg spola, pesma nosi važnu poruku o ljubavi, poštovanju i borbi za svoju sreću.

Cover singla/albuma: Opasno je ljubit ženu

Novi album objavljen je u digitalnom obliku i donosi četiri dosad neobjavljene pesme – “Ljubav je gdje si ti”, “Ne mogu da te ne volim”, “Rođendan” kao i najavni istoimeni singl. Takođe, na jednom mestu album okuplja već provjerene hit singlove “Je li ti žao zbog nas”, “Kopija”, “To sam ja”, “Ljubav ima tvoje oči”, “Slušaj”.

Tu je i svevremenski hit “Ana” u novom aranžmanu koji je doživeo zapaženu transformaciju u duetu Vlade Kalembera i Darka Capa i muyi;koj saradnji s violončelistkinjom Anom Rucner, čiji je instrument obogatio ovaj svevremenski klasik uzvišenom notom.

Pogledajte spot za “Opasno je ljubit ženu”:

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime