Novi EP za 20 godina nikšičkog benda Punkreas

0
288
Punkreas/ Photo: Promo (Zbrka fest)
Oglasi

Bend Punkreas iz Nikšića ove godine slavi 20 godina rada. Zbog toga bend je odlučio da objavi novi EP sa četiri pesme koje su snimane u Disorder studiju u Nikšiću.

Po već ustaljenom DIY principu EP će biti dostupan na svim streaming servisima, a planirano je i fizičko izdanje.

EP sadrži pesme “Bam-bam”, “Sloboda”, “Ćuti” i “Stand your ground” što je ujedno i naziv ovog izdanja.

Kao proslava jubileja benda glavni koncert biće održan u 14. maja u Nikšiću, u prostoru Beer and bike house pub, dok bi dan ranije bend trebao da svira u Podgorici u okviru rock manifestacije Rockstrikcija u prostoru Kolektor, a za leto je još potvrđen i nastup na Explosive bini Exit festivala, na koji se ekipa vraća po drugi put. Drugi dio jesene turneje planira se širom regiona bivše Jugoslavije.

Photo: Promo

Bend Punkreas čine Goran Dabović (vokal), Mihailo Bulajic (gitara), Bojan Kandić (gitara), Veljko Vučurović (bas gitara) i Đorđije Njunjić (bubnjevi).

Tokom karijere bend je svirao svuda po regionu, na mnogim festivalima uključujući Punk rock holiday, Exit fest, Ex yu rocks, Beer fest, Lake fest, Bedem fest, Omladinski fest Subotica, Beer fest, Montenegro, Rockaway lake fest… a i za sebe ima i par inostranih nastupa u Grčkoj, Austriji, Rumuniji, Bugarskoj, Mađarskoj…

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime