Novi Bond film zvaće se “No time to die”, a u naše bioskope stiže 2. aprila 2020.

0
282
Oglasi
No time to die, promo
No time to die, promo

Producenti filma o Džejmsu Bondu, Majkl G. Vilson i Barbara Brokoli, zvanično su saopštili da je naslov 25. filma o Džejmsu Bondu “No time to die”, a u naše bioskope film će stići 2. aprila sledeće godine.

Od Alberta R. Brokolija iz kompanije EON productions i studija Metro Goldvin Majer i Universal pikčers internešenal, a u režiji Kerija Džodžija Fukunage, dolazi nam film u kojem Danijel Krejg po peti put tumači lik koji je stvorio Jan Fleming, agenta 007, najavili su danas iz Taramount filma.

Pisci scenarija su Nil Pervis i Robert Vejd, Keri Džordži Fukunaga, Skot Z. Berns i Fibi Voler-Bridž. Film “No time to die” trenutno je u fazi produkcije.

U naše bioskope film stiže 2. aprila 2020. godine. U filmu “No time to die” takođe glume i Rami Malek, Lea Sedu, Lašana Linč, Ben Višo, Naomi Haris, Bili Magnusen, Ana de Armas, Rori Kinir, David Denčik, Dali Bensalah, kao i Džefri Rajt i Rejf Fajns.

Bond je napustio službu i uživa u mirnom životu na Jamajci. Njegov mir neće trajati dugo kada se pojavi njegov prijatelj Feliks Liter, moleći ga za pomoć.

Pokazaće se da je misija u kojoj je potrebno da izbave kidnapovanog naučnika mnogo komplikovanija nego što je bilo očekivano i navešće Bonda na trag misterioznom zlikovcu koji je naoružan novom, opasnom tehnologijom.

Filmovi “Kazino rojal”, “Zrno utehe”, “Skajfol” i “Spektra” zaradili su više od 3,1 milijarde dolara širom sveta. “Skajfol” (1,1 milijardu dolara) i “Spektra” (880 miliona dolara) su filmovi sa najboljom zaradom u okviru ove franšize.

https://www.youtube.com/watch?v=TozIaXQ-0CY

HL/Izvor: Tanjug

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime