I Beer Fest je bolji kad je buntovan…

0
251
Keni nije mrtav (Beer Fest)/ Photo: AleX
Oglasi

Da li Srbija ima dobre mlade bendove? Ima. U to su mogli da se uvere svi koji su od 15. do 19. avgusta posetili Beer Fest i svratili do Bunt Stagea. Mi smo bili. Slušali smo ih, gledali, fotografisali…       

Photo: Promo
Photo: Promo

A najveći “krivac” što se Bunt Stage našao na Beer Festu je Branka Glavonjić, autorka Bunt rok festivala RTS-a koja za Headliner kaže:

– Bunt rok festival je ove godine zajedno sa Belgrade Beer Festom pokazao i dokazao da je na dobrom putu i da je potrebno samo dati pravu šansu mladim autorima da predstave svoj rad.

Pored televizijskih nastupa u okviru takmičarskih emisija koje im omogućavamo kroz Bunt rok festival na RTS-u, još važnije je da mladi muzičari nastupaju na pravim binama. Upravo zato su sastavni deo naše nagrade za pobedničke bendove BRF i nastupi na festivalima u Srbiji i regionu.

Ove godine, zahvaljujući festivalima Rok Vilidž u Banatskom Sokolcu i Beer Festu, priliku da se pokažu su dobili i ostali takmičari Bunt rok festivala.

Tokom pet večeri programa najznačajnijeg muzičkog festivala u ovom delu Evrope, Bunt stage je, kao ravnopravna među ukupno 4 bine ovogodišnjeg Beer festa  – takođe privukao brojnu publiku.

Atmosfera je i na Bunt rok bini bila odlična, dobra energija između publike i bendova nije prestajala da kruži i izazivala je samo lepe emocije. Bilo je to zaista nesvakidašnje iskustvo, jer je na Belgrade Beer Festu koncerte održalo čak 29 bendova sa Bunt rok festivala!

Svi nastupi su bili podjednako atraktivni i kvalitetni, kao i koncert specijalnog gosta Bunt stagea, benda Bolesna Štenad.

Svi bendovi su pokazali visok nivo profesionalizma, nije bilo nijednog incidenta, vladalo je veliko razumevanje i zadovoljstvo što se po prvi put na jednom velikom festivalu okupio tako veliki broj neafirmisanih bendova i autora koji će sigurno uskoro naći svoje mesto na srpskoj muzičkoj sceni – kaže Branka.

Specijalni gosti Bunt Stagea bili su Bolesna štenad…

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime