Novi bend, a stari hitovi… Savršeni marginalci donose Hladno pivo u Novi Sad

0
188
Savršeni marginalci/ Photo: Promo
Oglasi

Da li ste spremni za pravu muzičku poslasticu 14. marta u novosadskoj Fabrici i dan kasnije u Amerikani Doma omladine Beograda? Da, da… stižu Savršeni marginalci.

Zoki (gitara), Suba (bubnjevi) i Šoki (bas gitara), originalni i omiljeni članovi poznatog regionalnog benda Hladno pivo, koji su ostavili neizbrisiv trag u poslednjih 30 godina, udružili su snage sa Krmpom, članom energičnog benda Deafness By Noize i zajedno formirali novi, snažni punk sastav.

Savršeni marginalci (ex Hladno pivo) 15. marta u Domu omladine Beograda praše prva tri albuma kultnog benda

Ovaj bend je odgovor na vapaje vernih fanova, željnih hitova sa prva tri albuma Hladnog piva, i obećava da će vas povesti na nezaboravno putovanje kroz vreme i emocije.

Savršeni marginalci, logo/ Photo: Promo

Savršeni marginalci već su ostavili neizbrisiv trag na sceni, sa koncertima u Rijeci, Zagrebu i Kranju koji su bili brzo rasprodati, a tamošnji mediji su ih opisali kao koncerte koji ostaju upamćeni zauvek.

Sada je red na Novi Sad, grad sa kojim Hladno pivo deli posebnu vezu. Upravo su ovaj grad izabrali za mesto svog prvog nastupa u Srbiji, što obećava ne samo muzički spektakl, već i povratak u prošlost uz voljene pesme.

Pripremite se da uživate u pesmama “Ne volim te”, “Šank”, “Rigoleto”, “Pjevajte nešto ljubavno”, “Fur immer punk”, “Trening za umiranje”, “Buba švabe”, “Sarma” i mnogim drugima sa albuma “Džinovski”, “G.A.D.” i “Desetka”.

Savršeni marginalci su spremili set listu od oko 40 pesama, što znači da vas čeka dva sata čistog, nezaboravnog punka.

Savršeni marginalci/ Photo: Promo

Ulaznice po promotivnoj ceni od 1.500 dinara dostupne su na svim prodajnim mestima Gigstixa, kao i online na gigstix.com.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime