Nova pesma Lačnog Franza… Muzički lek sa uputstvom za upotrebu

0
223
Oglasi
Lačni Franz/Photo: facebook@KacniFranzOfficial
Lačni Franz/Photo: facebook@KacniFranzOfficial

Pesma “Naša kri ne bo nikoli bela” muzički je lek protiv malodušnosti, koji u ovim teškim vremenima pandemije i prisilne samoizolacije podiže moral i pomaže nam u zadržavanju dostojanstva.

Pesma je svečani gospel, žanr koji potiče iz muzike tamnoputih američkih robova i, u rock verziji, skriva buntovne i borbene vitamine na krilima biološke činjenice – Sanguis noster numquam albus erit.

Uputstvo za upotrebu:
Pesma “Naša krv nikada neće biti bela” sadrži naučno dokazanu biološku činjenicu (Sanguis noster numquam albus erit). To je klinički dokazano protivvampirsko evanđelje koje deluje kao lek za malodušnost i blagotvorno utiče na sve vitalne telesne funkcije.

Dejstvo:
Otklanja simptome depresije i nedostatka samopouzdanja. Podržava i jača imuni sistem. Štiti mozak i kičnu od zaraze virusima šovinizma, nacionalizma, seksizma i fašizma.

Način korišćenja:
Pevajte je nekoliko puta dnevno, u zavisnosti od svog osećaja i raspoloženja.

Kontraindikacije:
Ne izaziva štetne nuspojave kod zdravih osoba. Kod osoba s psihopatskim ili narcisoidnim poremećajima ličnosti, kod konvertita i megalomana, izaziva ekstremnu anksioznost ili napade nekontrolisanog besa.

Evo leka:

HL/Izvor: music-box.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime