Nova pesma Beatlesa na putu da postane 18. broj jedan singl benda, posle – 54 godine

0
313
The Beatles Press Photocredit Apple Corps Ltd/Universal Music Serbia
Oglasi

“Poslednja snimljena” pesma The Beatlesa na putu je da zauzme prvo mesto na listi singlova, objavila je britanska organizacija Official Chart.

“Now And Then”, koju je izvorno napisao i otpevao Džon Lenon, a kasnije razvile njegove kolege članovi benda – uključujući pokojnog Džordža Harisona – dovršili su Pol Makartni i Ringo Star decenijama pošto je napravljen početni snimak, piše Index.hr.

Poslednja pesma Beatlesa dobila i spot… Režirao ga je Piter Džekson, a veštačka inteligencija “dodala” Džona i Džordža

Zahvaljujući veštačkoj inteligenciji izdvojen je vokal pevača Džona Lenona sa starog snimka i tako se ponovo virtualno okupila popularna četvorka.

Dvojica živih Beatlesa završila su “Now And Then” prošle godine u Capital studiju u Los Anđellosu i u snimak ubacili električnu i akustičnu gitaru Džorža Harisona snimljenu 1995. godine.

Prvi put kada je Rik Rubin čuo Beatlese: Za mene su oni dokaz postojanja Boga…

Pol i Ringo dodali su svoje deonice na basu, klaviru i bubnjevima. Nakon što je pesma objavljena u četvrtak, na putu je da postane njihov 18. broj jedan singl, navodi Official Chart.

To bi takođe bila njihova prva pesma na vrhu liste posle – 54 godine. Poslednja je bila “The Ballad Of John And Yoko” iz 1969. godine.

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime