Noel Galager priznao: Oasis je danas popularniji nego kada smo bili zajedno

0
292
Oglasi
Noel Galager/Photo: YouTube printscreen

Noel Galager je rekao da nema smisla da se grupa Oasis ponovno okupi jer je bend popularniji nego što je ikada bio i trenutno prodaje više ploča nego kada su bili zajedno.

OVA GITARA PLATILA JE CENU RASPADA GRUPE OASIS… RAZBIJENA JE U NOĆI EPSKE SVAĐE BRAĆE GALAGER, A SADA NA AUKCIJI KOŠTA VIŠE OD 160.000 DOLARA

Nekadašnji član grupe Oasis i frontmen grupe High Flying Birds, odgovarao je u novom intervjuu na pitanje obožavalaca koje je zanimalo mogu li ikada da očekuju ​​da će videti reunionOasisa.

– Da li bih otišao na odmor sa svojom bivšom suprugom? – Galager se našalio, pa odgovorio: – Koliko god ovo smešno zvučalo, Oasis sada godišnje prodaje isto toliko ploča koliko smo prodavali kad smo bili zajedno. Sada smo u očima ljudi toliko popularni koliko nikada nismo bili. I zadovoljan sam s tim. Kad bismo se ponovno okupili, bio bi to cirkus – i nema smisla. Neka ostane tako kako jeste. Srećan sam zbog toga. Liam svira svoje. Još uvek rasprodaje Knebworth. Neka mu je sa srećom.

PRAVO U METU… NOEL GALAGER: NEMA NOVOG OASISA JER SE ROCKOM DANAS NE BAVE DECA IZ RADNIČKIH PORODICA

Debitantski album grupe Oasis “Definitely Maybe” postao je najbrže prodavani debitantski album svih vremena u Velikoj Britaniji kada je objavljen 1994. Njegov nastavak “(What’s the Story) Morning Glory?” iz 1995. bio je drugi posle “Bad” Majkla Džeksona kao najbrže prodavan album u britanskoj istoriji. Do danas je bend prodao više od 70 miliona albuma širom sveta.

NOEL GALAGER: NEPRIJATNO MI JE KAD OASIS UPOREĐUJU S BEATLESIMA, MUZIČKI IM NISMO BILI NI BLIZU…

Ranije ove godine bivši pevač Oasisa i Noelov brat, Liam, rekao je da Oasis nikada nije trebalo da se raziđu i da bi voleo da se kultni bend ponovno okupi. Otkako se bend raspao 2009. povremeno su se pojavljivale glasine o mogućem ponovnom okupljanju uprkos tome što Liam i Noel nisu razgovarali.

HL/Izvor: nacional.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime