NOEL GALAGER: Ako ubijem nekog, zvaću Bona da mi pomogne da se otarasim tela…

0
221
Oglasi
Noel Galager i Bono Voks/Photo> ZouTube printscreen
Noel Galager i Bono Voks/Photo> ZouTube printscreen

Noel Galager rekao je da će Bono biti njegov partner u zločinu ako ikada bude trebalo da se reši tela.

Zvezda nekadađnjeg benda Oasis dao je bizarno objašnjenje za njihovo prijateljstvo u intervjuu za Absolute Radio, kada su ga pitali koga bi nazvao ako ima mrtvo telo u gepeku automobila.

Pošto je prvobitno rekao dami Pol Veler mogao da bude efikasan saučesnik, shvatio je da bi frontmen U2 mogao da bude koristan iz sasvim drugog razloga.

– Pol Veler…. Zapravo … Bono, zato što bismo mogli da se oslobodimo tela negde u Africi i niko ne bi znao – rekao je Noel.

U razgovoru sa domaćinom emisije Breakfast show Dejvom Berijem, Noel je otkrio kako je ishendlovao neobičan zahtev oca fudbalera Vejna Runija, koji je imao ideju kako da sinu proslavi 21. rođendan.

Noel, veliki navijač Mančester sitija, nije bio baš oduševljen kada ga je Runijev otac zamolio da njegovom sinu pokloni svoj potpis na gitari. Jer, mladi Runi već je bio u  konkurentskom Mančester junajtedu.

– Dobio sam pismo od Kolina, napisao je da je Vejn veiki fan, i da bi bilo sjajno da napišem posvetu na njegovoj gitari. A ja sam bio… bezobrazan – ispričao ej Noel i dodao:

– Dakle, skinuo sam sve delove sa gitare. Imam drugara koji je dekorater i on je sve obojio u nebesko plavu boju (boja Mančester sitija – nap.ur.). Sačekali smo da se osuši i vratili sve delove. Onda smo nažvrljali neke stihove iz prilično “sumnjivih” navijačkih pesama Sitija i vratili je Vejnu s pismom u kojem piše: Srećan rođendan Sunđer Bobe. Sledeći put kada budete želeli potpis, pošaljite nam vaš Bentli – rekao je Galager i  dodao: – I to je bilo to. Mislim da Vejn i dalje ima tu gitaru.

U intervjuu je Noel najavio i svoj novi singl “Black Star Rising”, prvu pesmu sa predstojećeg EP-a istog naziva. Biće to prvi od tri EP-a koje planira za 2019. godinu.

HL/Izvor: nme.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime