Noć divljih pesama u Jazz Bar Centru… a za to će se pobrinuti JuJu Hands i Boneshaker

0
247
Oglasi
Photo: Promo
Photo: Promo

Bend JuJu Hands održaće koncertnu promociju novog izdanja “Una Noche De canciones Salvajes!” u subotu, 16. marta u klubu Jazz Bar Centar. Za zagrevanje biće zadužen bend Boneshaker.

JuJu Hands/ Photo: Promo
JuJu Hands/ Photo: Promo

JuJu Hands bend osnovan je 2017. godine, a članovi su: Borkes (Analni Karakter, Helltard, Mutogen) – bubanj i bek vokali, Vlada (Lucky Marcell & The Ramblin’ Three, The Moonshiners) – gitara i vokal, Dane (Youth Crew All Stars, Issues Of Life, Lucky Marcell & The Ramblin’ Three, PSI) – bass i bek vokali.

Krajem 2017. godine JuJu Hands je objavio prvi EP pod nazivim “Most Likely Hate You” i koji je od starta izazvao pozitivne kritike.

Kao što smo već rekli, na koncertu u Jazz Bar Centru bend će da promoviše novi EP “Una Noche De canciones Salvajes!”, a svi koji kupe ulaznicu dobijaju na poklon promo CD.

Boneshaker/ Photo: Promo
Boneshaker/ Photo: Promo (Anamarija Vartabedijan)

Boneshaker je tročlani rokenrol pank bend iz Beograda, oformljen 2014. godine pod snažnim uticajem Motorheada i old school punka.

Glasno i brzo rifovsko gruvanje sa tekstovima pesama na engleskom jeziku glavna je karakteristika benda.

U oktobru 2018. godine objavili su prvi studijski album “Rumble” sa 11 pesama.

Ulaznica za nastupr bendova JuJu Hands i Boneshaker košta 300 dinara (uz nju se dobija i promo CD), a prodavaće se na ulazu u klub na dan koncerta.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime