Nikad ne otpisujte one koji nemaju šta da izgube… Grupa Sabaton objavila spot za novi singl “The Attack of the Dead Men”

0
521
Oglasi
Sabaton/Photo: Promo
Sabaton/Photo: Promo

Sabaton nastavljaju s promovisanjem svojeg aktuelnog albuma “The Great War”, pa su u tom cilju predstavili i video spot za novi singl “The Attack of the Dead Men”.

U ovom spotu članovi Sabatona nose vojne maske dok izvode pesmu na poslednjoj evropskoj turneji.

– Nismo mogli ni da zamislimo tada da će danas veći deo populacije nositi maske svakoga dana zahvaljujući ovom jebenom virusu koji je paralizovao našu voljenu metal zajednicu. Nedostaje nam ovo, nedostajete nam vi…nijedan live stream ne može da zameniti osećaj kada si na metal koncertu ispred publike – rekao je Par Sandstrom iz švedskoj metal benda.

– Pesma tumači priču o utvrđenju Osowiec i borbi tokom Prvog svetskog rata kada su nemačke snage koristile gas protiv ruske odbrambene vojske koja nije imala nikakvu zaštitu od gasa pa je morala mokru odeću da stavlja preko lica. Nije se očekivalo da će preživeti i zato je njihov protivnapad bio iznenađujući i uspešan. Umotani u krvavu odeću i iskašljavajući krv, naplatili su sve što im se dogodilo i tako je nastala legenda o napadu mrtvog čoveka – objasnili su iz benda.

HL/Izvor: music-box.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime