“Nije mi ništa”… Stand up Specijal Darka Mitrovića premijerno u Kombank dvorani

0
299
Darko Mitrović/ Photo: Promo
Oglasi

Posle par godina apstinencije i pregršt nastupa po beogradskim klubovima, stiže nam 20. oktobra u Kombank dvoranu novi Stand up Specijal Darka Mitrovića “Nije mi ništa”. 

Za ovaj specijal tvrdi da će biti najsuroviji do sada. Posle “Mozga bez”, “Ispovesti zakržljalog uma”, “Ovo su 40-e” i “Sam protiv sebe” već smo se navikli na njegov surov, britki, a ponekad i mračni humor u kojem ne štedi nikoga, a ponajmanje ljude koje voli.

Uostalom to isto radi već više od decenije u svojoj radijskoj emisiji “Mentalno razgibavanje”.

Photo: Promo
Photo: Promo

 U novom specijalu “Nije mi ništa” sa svežim materijalom izneće svoj prljav veš do najsitnijih detalja. Napadi panike, seks, suočavanje sa smrću, bračni život, religija,  kao i apsurdi svakodnevnice, samo su neke od tema. Naravno da će se osvrnuti i na politički život, jer on bez toga jednostavno ne može.

Kao specijalni gost pojaviće se Igor Brakus, radijski i televizijski voditelj, autor emisija “Brakus od 3 do 5”, “Brakusovi dobri ljudi”, “Ninžda ratnici”…

Uz Nikolu Gregovića, Igor Brakus i Darko Mitrović čine ekipu koja je za Comedy Central uradila scenario i pozajmila glasove za neobičnu i otkačenu emisiju kratke forme “Medonje iz kraja”.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Kombank dvorane.

Darko Mitrović/ Photo: Promo
Darko Mitrović/ Photo: Promo
Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime