Nije kuvar, nego pljačkaš… Gordon Remzi brani cenu svog doručka: Ako nemate da ga platite, onda ste sirotinja

0
325
Oglasi
Gordon Remzi/Photo: facebookGordon Ramsay
Gordon Remzi/Photo: facebookGordon Ramsay

Gordon Remzi, proslavljeni kuvar i TV zvezda, kao dodatak meniju u svom luksuznom restoranu u Londonu predstavio je – ‘engleski doručak’. Ta objava koja datira iz septembra mnoge je iznenadila, ali oni koji su i probali taj ‘specijalitet’ ostali su nemalo razočarani veličinom porcije, ali pre svega – cenom. Naime, običan engleski doručak u njegovom restoranu košta – 19 funti (oko 2.500 dinara).

Britanci ne praštaju licemerje…  Gordon Remzi, kakav odvratan čovek…

U poslednja tri meseca Remzi je trpeo kritike na svoj račun, ali sada je konačno odlučio da progovori o bezveznom doručku koji košta kao ‘suvo zlato’. Za Insider je rekao da ne misli ništa da menja, i da bi taj doručak izabrao kao svoj poslednji obrok.

– Stojim uz njega čvrsto. Bez problema bih ga pojeo na poslednjoj večeri. Ovo je pravi engleski doručak pojačan zapečenim pasuljem.

 

Što se tiče cene, zoglasni kuvar tu nije birao reči.

– Znate šta? Ako vas brine cena, onda  j**** ne možete da ga priuštite sebi!

Inače, samo doručak u Remzijevom restoranu sadrži dva jaja, jednu kobasicu, pečurke, grilovani paradajz, malo slanine i zapečeni pasulj. Ljudi su se u neverici pitali zašto bi neko za ovakav običan doručak istovario tolike pare, ali Ramzi ostaje pri svome i sve kritičare naziva – idiotima.

Zanimljiv je i odgovor Ramzija jednom kritičaru koji mu je na Twitteru poslao fotografiju puno bogatijeg doručka iz nekog drugog restorana.

– Ja to zovem klasičnim engleskim infarktom!

 

HL/Izvor: jutarnjihr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime