Home»TV»Britanci ne praštaju licemerje…  Gordon Remzi, kakav odvratan čovek…

Britanci ne praštaju licemerje…  Gordon Remzi, kakav odvratan čovek…

4
Shares
Pinterest Google+
Gordon Remzi/ Photo: Facebook @gordonramsay
Gordon Remzi/ Photo: Facebook @gordonramsay

 

Kuvar i superzvezda Gordon Remzi opet je na udaru kritika nakon što je počeo da poziva goste u svoje restorane posle povlačenja mera nastalih zbog pandemije.

Kuvar je objavio da “jedva čeka” da ponovo vidi goste kako večeraju u njegovim restoranima i najavio da će se njihova vrata uskoro ponovo otvoriti.

Slavni kuvar uzbuđeno je potvrdio da će nastaviti sa svojim biznisom sada je vlada najavila ublažavanje mera i kako su mu njegovi gosti “nedostajali”.

– Sada, tim u svim restoranima, jedva čekam da se vratimo onome što radimo najbolje, a to je stvaranje neverovatnog iskustva za sve naše goste – rekao je Remzi u video-objavi.

Međutim, mnogima se ovo nije svidelo, jer smatraju da se poznati kuvar i preduzetnik nije ponašao korektno tokom pandemijskih mera.

Prvo je otpustio 500 radnika bez ikakve najave, da bi potom otišao sa svojom porodicom iz Londona u vikendicu u Kornvolu, uprkos molbama lokalnog stanovništva da ih ne ugrožava jer postoji opasnost da prenese koronavirus iz grada u to područje.

“Kakav odvratan čovek”, komentarisao je jedan korisnik Tvitera, napominjući koliko je kuvar beskrupolozan, jer nakon svega što se desilo, ima hrabrosti da poziva goste u svoje restorane.

“Trebalo bi ga zabraniti na svim društvenim mrežama”, napisao je drugi korisnik.

HL/Izvor: b92.net

Previous post

"Glumio" u 2.000 filmova, bio sa 4.000 žena... Ko je ustvari Ron Džeremi, da li je stvarno silovatelj i ima li 6,6 miliona dolara za kauciju

Next post

Neizvesno održavanje Sajma knjiga... Izdavači su spremni, ali pod ovim uslovima

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *