Nije bio svetac… Mladi reper koji je iznenada umro na aerodromu. u svom avionu imao je 30 kilograma droge

0
274
Oglasi
Juice WRLD/Photo: facebook@juiceworldddd
Juice WRLD/Photo: facebook@juiceworldddd

Juice WRLD preminuo je na aerodromu, a prethodno je policija u njegovom privatnom avionu pronašla pozamašnu količinu droge i oružje.

Mladi reper Juice WRLD preminuo je u ponedeljak pošto mu je pozlilo na aerodromu u Čikagu.

Uzrok smrti još uvek nije poznat, ali sada američki mediji otkrivaju bizarne okolnosti pred njegovu smrt.

Privatni avion repera, koji se proslavio putem plaftorme SoundCloud, bio je pretražen zato što su radnici na aerodromu dobili dojavu da bi u njemu mogle da se nalaze nedozvoljene supstance.

Upravo tokom pretresa, mladom reperu, koji je pre desetak dana proslavio 21. rođendan, pozlilo je nakon čega je prebačen u bolnicu i umro je.

Razlog za oprez policije na aerodromu bila je činjenica da je pre samo nekoliko nedelja u njegovom privatnom avionu pronađeno čak 30 kilograma marihuane, kao i tri pištolja. U prtljagu je bilo još opijata u tečnom obliku, a neobično je da vlasti u Čikagu nisu pokrenule nikakvu proceduru jer se “nije znalo čiji su to koferi, pošto je u avionu bilo više ljudi”.

U trenutku kada mu je pozlilo, pozvana je Hitna pomoć i reperu je ubrizgan lek za tretiranje predoziranja, ali mu nije bilo pomoći. Ipak, tačan uzrok smrti biće poznat tek nakon autopsije i toksikoloških analiza.

Reperu je pravo ime bilo Džarad Higins i bio je najstrimovaniji, najlajkovaniji i najviše puta podeljeni izvođač platforme SoundCloud u 2018. godini.

https://www.youtube.com/watch?v=NOjrt1mrD8Q

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime