Exitovi festivali među deset najboljih u Evropi u četiri kategorije

0
233
Oglasi
Photo: Promo (Exit)
Photo: Promo (Exit)

Festivali koje organizuje EXIT tim našli su se među najboljima u Evropi u čak četiri kategorije na Evropskim festivalskim nagradama, najznačajnijem festivalskom takmičenju u svetu.

Više od 350.000 festivalskih fanova širom sveta glasalo je za svoje favorite, a u godini kada je po brojnim parametrima održano i njegovo najuspešnije izdanje, EXIT je ponovo među prvih deset u glavnoj kategoriji “Najbolji veliki festival”.

Prestižnu titulu EXIT je osvojio 2014. i 2018. godine, a u proteklih devet godina se zvanično nalazi u prvih deset, uvek pri vrhu, što ovaj izuzetan uspeh čini jedinstvenim na evropskoj festivalskoj sceni.

Sea Dance, Main Stage/ Photo: Promo (Exit)
Sea Dance, Main Stage/ Photo: Promo (Exit)

Nakon što je 2015. poneo kući titulu najboljeg, crnogorski Sea Dance festival našao se u najužem izboru za “Najbolji festival srednje veličine” i to šesti put za redom.

Muzička platforma No Sleep već je izgradila zavidnu reputaciju na svetskoj sceni, pa ne čudi da je njeno festivalsko izdanje u svojoj prvoj nominaciji ušlo u grupu šest “Najboljih novih festivala”, dok je No Sleep u finalu i za “Najbolji mali festival” Evrope.

U kategoriji za “Najbolji mali festival” našao se i domaći Arsenal Fest, tako da će Srbija imati čak tri festivala u finalu evropskog takmičenja.

Amelie Lens/ Photo: Promo (No Sleep Festival)
Amelie Lens/ Photo: Promo (No Sleep Festival)

EXIT festival će idućeg jula da proslavi 20. rođendan pod simboličnim sloganom EXIT 2.0, kojim se obeležava početak jedne nove ere, uz brojne inovacije u svim oblastima svog delovanja.

Jubilarno izdanje EXIT festivala biće održano od 9. do 12. jula, a kako su najpovoljnije ulaznice rasprodate za svega 53 minuta, trenutno su u prodaji kompleti po promotivnoj ceni od 6.490 dinara. U prodaji su još i VIP Gold ulaznice po ceni od 30.000 dinara za četiri dana festivala.

Svi posetioci jubilarnog, dvadesetog rođendana Exita mogu već sada da rezervišu svoje mesto u festivalskom kampu, kao i da svoju ulaznicu iskombinuju sa željenim smeštajem u posebno skrojenim turističkim paketima koji su dostupni putem zvanične turističke agencije festivala, Exit Trip.

Ulaznice za EXIT u Srbiji se prodaju putem zvanične stranice exitfest.org , kao i putem prodajne mreže Gigs Tix.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime