Nightwish privodi kraju snimanje novog albuma u čuvenim Abbey Road studijima…

0
287
Nightwish/Photo; press promo
Oglasi

Nightwish, finski symphonic metal kolektiv, na pragu je završetka svog desetog studijskog albuma. Ime albuma još uvek je nepoznato, a trebalo bi da izađe u prvoj polovini iduće godine.

Lider Nightwisha se pokajao zbog svojih reči: Kraj će biti samo ako Flor napusti bend

Bend je juče na svom Facebooku i Instagramu objavio kako je gotov sa snimanjem orkestralnih delova.

“I to je to! 1065 različitih snimaka orkestara, horova i posebnih gostiju snimljenih u Abbey Road studijima. Hvala muzčarima, vokalistima, pevačima i svima koji su doprineli projektu. Vaša strast i predanost nas ujek ponovo oduševljava”, napisao je bend.

Uprkos objavi, o albumu se ne zna puno. Ni ime, ni datum. Ipak, klavijaturista Tomas Holopainen je potvrdio kako će se album tematski povezati s ranija dva albuma. Tako će novi album zajedno s pretprošlim “Endless Forms Most Beautiful” i “Human :II: Nature” činiti trilogiju. Holopainen je između ostalog rekao kako album “plovi istim vodama kao i prethodna dva, uz nekoliko iznenađenja”.

Otkrivena nova vrsta krabe, naučnici joj dali ime po bendu Nightwish…

Novi album izgleda neće dobiti i svojuturneju, s obzirom na to da je bend ovog aprila najavio povlačenje s turneja.

Svoj poslednji do sada, deveti studijski album “Human :II: Nature” bend je objavio 2020. godine. Bio je to prvi album u kojem je bubnjara Juku Nevalainena zamenio Kai Hahto kao službeni član benda. Ujedno je “Human :II: Nature” postao i sedmi uzastopni album benda koji je bio prvi na finskim top listama.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime