Neverne bebe u Zagrebu promovisale album “Hodaj” i predstavile live spot za “Divlje svinje”…

0
186
Neverne bebe promocija u Zagrebu/Photo: Marijana Rajić
Oglasi

Članovi grupe Neverne bebe upravo su se vratil sa zagrebačke promocije LP izdanja “Hodaj”.

Promociji je prisustvao veliki broj novinara, kritičara, prijatelja grupe i kolega, među kojima i Vanna, Sead Zele Lipovača, Tina Kresnik (Parni valjak), Marko Vukes, Dražen Šolc, a prisutne su putem video poruka pozdravili i Neno Belan, Sergej Ćetković, Maja Sar, Dejan Cukić. Sve to moći će da se vidi i u kultnoj dvosatnoj TV emisiji “Glazbeni šou” Dalibora Petka.

Neverne bebe promocija u Zagrebu/Photo: Marijana Rajić

Obostrano zadovoljstvo je izraženo i od strane benda i domaćina što su se dve najveće izdavačke kuće, PGP RTS i Croatia records udružile u zajedničkom poduhvatu predstavljanja muzike Nevernih beba na hrvatskom tržištu, što je prvi put za vreme tri decenije duge karijere. Reč je o svojevrsnom apsurdu, jer je grupa koja važi za jednu od najvećih regionalnih koncertnih atrakcija do sada imala čak 2.350 koncerata, ali nijedan u Hrvatskoj.

Neverne bebe promocija u Zagrebu/Photo: Marijana Rajić

– Objektivni razlog je svakako nastanak benda 1993. godine, nakon raspada nekadašnje države. Onima koje je medijski prostor poznavao iz ranijeg perioda svakako je bilo daleko lakše da i kasnije promovišu svoju muziku. Ovo je važna karika u našoj karijeri jer u Hrvatskoj imamo veliki broj fanova i poštovalaca, kao i prijatelja sa kojima su nas spojili muzika i sličan umetnički senzibilitet (Aki Rahimovski, Vanna, Neno Belan…) – zadovoljan je Milan Đurđević, frontmen grupe, koji je za leto i jesen najavuo nastupe u Hrvatskoj i Sloveniji na festivalima i drugim koncertnim događajima.

Autentični srpski bluz… Neverne bebe objavile novi spot, stigla je – “Zima”

Njihov osmi studijski album “Hodaj” odneo je sve prestižne regionalne nagrade kao najbolji rok album u prošloj godini.

Novi spot za numeru “Divlje svinje” objavljen je pre nekoliko dana i prava je poslastica za poklonike “ranih radova” popularne grupe. Delom je sniman na Beer festu u Beogradu 2021, a predstavlja rimejk jedne od kultnih pesama iz prvog dela progresiv-rok karijere grupe. Režiser spota je Vuk Protić.

Pogledajte:

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime