Nema te kiše koja može da pokvari dobru (čačansku) priču… za to su se pobrinuli Blaža, Ritam nereda i Brkovi

0
301
Oglasi
Ritam nereda, Priča 2022/Photo: AleX
Ritam nereda, Priča 2022/Photo: AleX

Kiša, kiša e pa šta je… Šalu na stranu, nije da smo baš bili oduševljeni što je pred sam početak svirke pljuštalo ko iz kabla. Na sreću, kiša je stala taman kad treba, pa je ovogodišnja čačanska Priča počela sa zakašnjenjem od samo nekih sat vremena.

Za teranje oblaka i otvaranje festivala bili su zaduženi Prljavi inspektor Blaća i njegovi Kljunovi.

“To je samo rokenrol” za početak. Inspektor je i ovoga puta na visini zadatka, a ko ih je ikada gledao uživo dobro zna sve Blažine ludorije.

Prljavi Inspektor Blaza i Kljunovi, Priča 2022/Photo: AleX
Prljavi Inspektor Blaza i Kljunovi, Priča 2022/Photo: AleX

“Dabogda crko rokenrol”, “Čekala sam”, “Nema problema”… a onda specijalno za “Bodirogu” malo košarke na bini… pa “Ne mogu bez nje”, “Pomorac sam majko”… silazak u publiku, pevanje “dueta” sa veselim klincima u prvim redovima… sve po redu i protokolu.

Prljavi Inspektor Blaža i Kljunovi official
Oduševljena reakcija publike u Čačku na urnebesan nastup Blaže i kljunova. Bilo je odlično! ????????❤️

#festivalprica #cacak #rockfestival #rockmusic
#zelovo #petak

Posted by Festival PRiČA on Saturday, June 18, 2022


Nije moglo bez “Pamele”, horski se pevalo “Kad si srećan vikni glasno tad – Čačak”, “Kad si srećan vikni glasno tad – Morava” i za kraj, ko zna zašto baš to, Azra i “Užas je moja furka”.

Ritam nereda, Priča 2022/Photo: AleX
Ritam nereda, Priča 2022/Photo: AleX

Ne, ne, ja neću postati novi, ja ću uvek biti ko pre… O, da. Ritam nereda. Opisivati svirku ovakvih bendova je pomalo besmisleno. To treba čuti, doživeti, osetiti. A ako baš mora – onda može u dve reči: energija i adrenalin (a eventualno može i lista pesama): “Nikad više”, “Tuđe zastave”, “Raskršće”, “Elita”, “Boje se”, “Vaš svet”, “Protiv Svih”, “Da idemo”, “Gradska deca”… “Nebo”, “Sećanja”, “Heroj”, “Hiljade”… “Crno je sve”, “Put beznađa”.

Ritam Nereda

Posted by Festival PRiČA on Friday, June 17, 2022


A posle Nereda – Brkovi. Ekipa definitivno ima veliku bazu fanova u našim krajevima. Možete da ih volite ili ne, ali Šemso i družina su imali publiku kao prateće vokale tokom celog nastupa uključujući i novu pesmu objavljenu pre samo dva meseca kojom su Brkovii  otvorili nastup – “Više ni pankeri ne slušaju pank”.

#brkovifolk

Posted by Festival PRiČA on Friday, June 17, 2022

I tako je završen prvi dan čačanske priče koja je “ubila” kišu. A večeras se nadamo lepom vremenu i radujemo nastupima Riblje čorbe, 357 i Iskaza.

Pogledajte fotogaleriju sa prve večeri festivala Priča:

Prljavi inspektor Blaža i Kljunovi

Ritam nereda

Brkovi

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime