Nema predaje… Ozi Ozborn ne može više da hoda bez štapa, ali najavljuje album sa Kleptonom, Ajomijem, Džefom Bekom…

0
312
Oglasi
Ozi Ozborn/Photo: facebook@ozzyosbourne
Ozi Ozborn/Photo: facebook@ozzyosbourne

Legenda hevi metal muzike Ozi Ozborn viđen je u javnosti nakon dužeg vremena, kako se ukrcava na privatni avion.

Ozborn, koji boluje od Parkinsonove bolesti, hodao je sa štapom na aerodromu u Berbanku u Kaliforniji. Na putovanju mu se pridružila njegova supruga Šeron.

Ovaj 73-godišnjak je u intervjuu za “Good Morning America” govorio prvi put o svom zdravstvenom stanju početkom prošle godine. Parkinsonova bolest mu je dijagnostikovana februara 2019. godine, rekao je tada.

– Odradio sam doček Nove godine (2019) i onda sam doživeo težak pad. Morao sam da idem na operaciju na vratu, tokom koje su mi oštećeni određeni nervi – naveo je tada legendarni frontmen grupe Black Sabbath.

JEDNA FOTKA POTVRDILA JE GLASINE… OZI OZBORN POČEO RAD NA NOVOM ALBUMU

Ozi je nakon povrede otkazao nastupe i svetsku turneju i posvetio se lečenju.

– Utrnula mi je ova ruka od operacije, a noge mi se oduzmu. Ne znam je li to od Parkinsona ili od čega, ali u tome je problem. Presekli su mi nerve kada su me operisali. Nikad nisam ni čuo za bol u nervima i to je čudno – objasnio je nedavno.

Uprkos svemu, Ozi je ovih dana najavio novi album na kome će mu se pridružiti Erik Klepton, Toni Ajomi, Džef Bek i Zak Vajld.

OZI OZBORN: LEMI JE BIO MOJ LIČNI “BOG ROCKA”, BIO JE ONAJ MOMAK KOJI “PUCA IZ KUKA”…

Blabbermouth piše da je tokom nedavne epizode Ozijevog “Boneyarda” muzičar najavio da će njegov solo album ugostiti neke od kona gitarskog roka.

– Na ovom novom albumu radim sa Bekom, Klaptonom, Ajomijem i Zakom Vajldom. Vi samo napišete pesmu i samo ih zamolite da otpevaju ili odsviraju ono što im date. I to je genijalno. Dobra stvar je što je zanimljivo raditi s nekim drugim. Ali loša stvar je – ako ne uspe, ne možete samo da se pravite ludi, jer ćesvi drugi stvarno poludeti – rekao je Ozi.

DNK ANALIZA POTVRDILA: OZI OZBORN JE STVARNO GENETSKI MUTANT…

Na pitanje da li mu je neko od muzičara za pesmu koju mu je poslao rekao: “Ne, ne sviđa mi se to …”, Ozi je odgovorio:

– Ne. Erik Klapton je imao jednu dilemu, na ovoj novoj ploči jedan od stihova je bio o Isusu, a on u to nije bio siguran. Ali na kraju je bilo sve u redu… Solo koji je odsvirao je vrlo dobar.

HL/Izvor: ultimate-guitar.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime