Nema nameru da završi “na ulici”, i zato… Nil Jang otkrio neke od sledećih projekata na kojima radi

0
284
Oglasi
Nil Jang/Photo: YouTube printscreen
Nil Jang/Photo: YouTube printscreen

Osim izgubljene ploče “Homegrown” nova godina bi mogla da nam donese i “Way Down in the Rust Bucket” i “Greendale Live”.

Nil Jang za Novu je godinu obožavaocima uputio čestitku u kojoj je otkrio novosti o nekim od arhivskih projekata koji bi mogli biti objavljeni u 2020. godini. “Reč je o delima koja su plod ljubavi”, napisao je Jang. “Svakog jutra budim se s punim tanjirom stvari koje mogu da radim kako ne bih završio na ulici. Dobro je stati, pregrupisati se, skupiti energiju i otvorenost prema onome što bi moglo da usledi”.

Jang je istakao dva projekta – “Way Down in the Rust Bucket” i “Greendale Live”, iako je više pričao o potonjem koji će ispratiti Janga i Crazy Horse u izvedbi istoimene rock opere iz 2003. u Torontu, a sastojaće se od albuma uživo i koncertnog filma. Jang je naglasio kako su u poslednjim fazama montaže.

O “Way Down in the Rust Bucket” muzičar nije otkrio ništa novo, ali kad ga je najavljivao u septembru rekao je da je reč o jedinstvenom koncertu s Crazy Horseom u klubu Catalyst u Santa Cruzu.

U novogodišnjem pismu nije spominjao ni nedavno najavljeno objavljivanje legendarnog “izgubljenog” albuma “Homegrown” koje bi treballo da bude njegovo prvo službeno izdanje ove godine.

HL/Izvor: ravnododna.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime