NEKONTROLISANI ROBI VILIJAMS… Poručio mladima da slobodno mešaju ekstazi, kokain i alkohol

0
237
Oglasi
Robi Vilijans/Photo: facebook@robbiewilliams
Robi Vilijans/Photo: facebook@robbiewilliams

U jednom od svojih prenosa uživo na društvenoj mreži, Robi Vilijams je mladima poručio kako treba da pomešaju ekstazi, alkohol i kokain kako bi se što bolje proveli.

Grupa mladića je upitala Robija da li se još uvek drogira, na šta je on odgovorio da su se vremena promenila i da njegovo srce to više ne može da podnese kao što je podnosilo ranije.

– Prošlo je, vidite, imam 44 godine i moje srce ne može da izađe na kraj s takvim stvarima. Osim toga, imam decu – rekao je u odgovoru mladićima.

– Nastavite da se zabavljate, dobro se provodite i zapisujte sve kako biste  kasnije mogli da se prisećate i smejete se svemu tome. Taj viski koji sad pijete ide odlično u kombinaciji s kokainom i ekstazijem. Ne znam jeste li probali, ali to je činjenica – rekao je mladićima kroz smeh.

Robi je uvek bio iskren kada je njegova zavisnost u pitanju. On je zbog droge patio od depresije i anksioznosti, pa je počeo da uzima terapiju od koje se sada oseća mnogo bolje. U nedavnom intervjuu pevač je otkrio da je to bio najgori period njegovog života.

– Bio sam toliko duboko u zavisnosti i znao sam da ću verovatno da umrem, ali nije me bilo briga. Uzimao sam koktele droge. Moje ruke bi se ukočile od kokaina, ali zabavljao sam se. Niko ne uzima droge ako mu se ne sviđaju. Bio sam samo nekoliko dana od smrti. Na moju žalost, bio sam u situaciji kada mi nije bilo bitno jesam li na ovoj planeti ili nisam. Sada mi je bitno. Uspeo sam da pobegnem od toga i srećan sam – rekao je Robi.

HL/Izvor: CdM

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime