Neki drugi ljudi… Pesmom “Blue” Fil Anselmo najavio debi-album svog novog benda En Minor

0
207
Phil Anselmo & The Illegals/ Photo: AleX
Oglasi
Phil Anselmo & The Illegals/ Photo: AleX
Phil Anselmo & The Illegals/ Photo: AleX

En Minor, kako se zove novi bend Fila Anselma, pesmom “Blue” najavio je svoj debitantski album – “When the Cold Truth Has Worn Its Miserable Welcome Out”.

Muzika grupe En Minor znatno se razlikuje od Anselmovog rada sa Panterom i njegovom solo bendom The Illegals, a žanrovski naginje više prema folk roku u stilu Marka Lanegana.

– En Minor nije muzika za žurku. Ovo je muzika da upropastiš žurku. Izabrali smo “Blue” kao prvu pesmu koju ćemo objaviti jer na njoj učestvuje ceo bend, dok na nekim drugim pesmama uopšte nema perkusija. Takođe, sam naziv albuma je stih upravo iz ove pesme – rekao je Anselmo.

FILIPE, HOĆEMO JOŠ! ANSELMO I THE ILLEGALS KIDALI NA GLAVNOJ BINI, ZA NAJBOLJU “ŠUTKU” EXIT FESTIVALA (VIDEO & FOTO REPORTAŽA)

Bend čiji grupa “putujućih” muzičara, od kojih su mnogi već svirali sa Anselmom u Superjointu i sa Illegalsima. Album je najavljen za 4. septembar, pod etiketom Housecore Rocords u Americi i Season of Mist u Evropi. Anselmo navodi da sve pesme potiču sa njegovih kućnih snimaka iz osamdesetih i devedesetih.

– Inicijalni zvukovi, u najprimitivnijem smislu, nastali su kada sam sa devet godina dobio svoju prvu gitaru. Nisam imao strpljenja da učim tuđu muziku, pa sam pisao svoju. Neke od tih ranih verzija su još uvek široko zastupljene u pesmama sa kojima sada radimo.

Album “Whem the Cold Truth Has Worn Its Miserable Welcome Out” već može da se narući na Housecore Records i Amazon sajtovima.

HL/Izvor: loudwire.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime