NEK VIKEND POČNE ŽESTOKO… Evolucija u klubu New Pressing

0
210
Oglasi

U petak, 28. aprila od 21:00 čas u Klubu New Pressing u Aleksincu nastupiće simfo – gotik metal bend Evolucija.

Evolucija/ Photo: Facebook@evolucijaofficial
Evolucija/ Photo: Facebook@evolucijaofficial

Bend iza sebe ima dva studijska albuma, a trenutno promoviše svoje drugo ostvarenje “Igra počinje” objavljeno 15. marta 2016. godine pod etiketom izdavačke kuće Take it or leave it.

Album je odlično ocenjen od strane muzičkih kritičara u zemlji i inostranstvu, a naišao je i na sjajan prijem kod publike.

Evolucija je po objavljivanju albuma krenula na promotivnu turneju tokom koje su, pored nastupa po klubovima, moto skupovima i gradskim trgovima, svirali i na Vrnjačkom karnevalu, Beogradskom Beer festu i Beogradskom autorskom rok festivalu. U sklopu promovisanja albuma održali su i Beogradsku promociju u prostorijama Udruženja rok muzičara Srbije.

Evolucija/ Photo: Facebook@evolucijaofficial
Evolucija/ Photo: Facebook@evolucijaofficial

Za singlove “Letim”, “Kao iz sna” i “Nisam za tebe ja” urađeni su i prateći video spotovi, a u pripremi je i Engleska verzija albuma “Igra počinje”.

Bend Evolucija osnovao je u 2007. godine u Švajcarskoj basista Dragiše Marinjes. Glavni vokal je Ilana von Arx (koja je rođena u Švajcarskoj, a peva na sprskom jeziku), solo gitara – Stevan Miletić, ritam gitara – Mihajlo Janković i Marko Marković -bubnjevi.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime