Naživo iz teatra… Promocija albuma benda Dado & Dol Magic Crew

0
192
Dado & Dol Magic Crew/ Photo: Damir Vujković
Oglasi

Bend Dado & Dol Magic Crew održaće promociju novog albuma pod nazivom “Naživo iz teatra“ u izdanju diskografske kuće Multimedia Music, 28. novembra u 18:30 u Multimedia Music Record Store (Sremska 2).

Na promociji će govoriti članovi benda, muzičar Nikola Čuturilo kao i direktor diskografske kuće Multimedia Music. Rodoljub Stojanović.

Bend će te večeri odsvirati i nekoliko pesama u akustičnom aranžmanu i fanovima potpisivati diskove.

Dado & Dol Magic Crew/ Photo: Damir Vujković

Uz najavu beogradske promocije, bend je objavio i novi spot za pesmu “Živ sahranjen“.

– Spot je u producijskom smislu prekretnica ka boljem. Realizovan je u foto-video studiju Studio 6111 iz Subotice, a spot potpisuju Aleksandar Šećerov i Damir Vujković – kazali su članovi benda i dodali:
– Pesma je inspirisana situacijama kada se sve vidi, ali svi ćutimo… kao da smo svi mi pomalo živi sahranjeni… Tekst pesme je bio inspiracija za scenario spota, odnosno, da se mi u pesmi koristimo znakovnim jezikom… Nije nam bilo lako naučiti znakovni jezi za potrebe spota, da budemo iskreni, ali eto uspeli smo zahvaljući tumaču za znakovni jezik Marini Bukvić iz Subotice. Pored toga, lepo je što znamo da, gledajući spot, mogu da nas razumeju i ljudi koji su gluvi, nagluvi, gluvonemi…

Dado & Dol Magic Crew posle beogradske planira promocije i po drugim gradovima Srbije, gde će koncertno predstavljati novi album, potpisivati diskove, družiti se sa publikom…

Album “Naživo iz teatra“ dostupan je u digitalnom izdanju na svim relevantnim muzičkim platformama.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime