Najveće svetske zvezde na proslavi platinastog jubileja kraljice Elizabete II i, naravno, grupa Queen

0
285
Oglasi
Queen/Photo: press promo
Queen/Photo: press promo

Queen’s Platinum Jubilee koncert povodom 70 godina na prestolu kraljice Elizabete II održaće se 4. juna uz direktan prijenos na radiju BBC One i Radiju 2, a nastupiće Duran Duran, Dajana Ros, Elton Džon, Kreg Dejvis, Sem Rajder, Ela Ajri, Elbow, Ališa Kiz, Hans Zimer, Mabel, Džaks Džouns, Slest, Andrea Bočeli, Sigala i Nil Rodžers, a koncert će otvoriti grupa Queen s Adamom Lambertom. iako njihov nastup nije službeno potvrđen.

DŽON LAJDON PROMENIO PLOČU: PONOSAN SAM ŠTO JE KRALJICA ELIZABETA II SVE PREŽIVELA I ŠTO JE DOBROG ZDRAVLJA… JER, ČARLS ĆE UNIŠTITI MONARHIJU

– Mislim da to ne smem da vam kažem, ali mislim da bi nešto takvo moglo da se dogodi – izjavio je Brajan Mej koji je neformalno potvrdio da će nastupiti zajedno s Rodžerom Tejlorom i Adamom Lambertom. Mej je 2002. godine  nastupio povodom zlatnog jubileja kraljice Elizabete II na krovu Bakingemske palate, kada je izveo svoj gitarski solo.

Nastup Eltona Džona biće unapred snimljen jer je trenutno na evropskoj turneji. Koncert koji će se održati ispred palate pratiće 10.000 gledalaca.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime