Na samo 442 od Beograda… Majkl Buble 16. septembra 2019. u zagrebačkoj Areni

0
226
Oglasi
Majkl Buble/Photo: Promo
Majkl Buble/Photo: Promo

Ponosni vlasnik deset snimljenih izdanja, brojnih hitova, četiri Grammy nagrade i više od 60 miliona prodatih albuma, Majkl Buble 16. septembra sledeće godine dolazi u Arenu Zagreb. Zagrebački koncert deo je velike svetske turneje kojom promoviše svoje najnovije studijsko izdanje cid:image002.png@01D47D8B.D2340E20(“love”), a koja počinje na Floridi 13. februara 2019.

Ovo je četvrta velika svetska turneja u bogatoj karijeri Majkla Bublea, a njen prvi deo uključuje 27 američkih gradova među kojima je koncert u legendarnom Madison Square Gardenu u Njujorku i Stapeles Centru u Los Anđelesu. Europski deo turneje počinje 20. majaa 2019. godine u Birmingemu, a osim brojnih gradova u Velikoj Britaniji i koncertu u Zagrebu, pevač će posetiti i razveseliti svoje obožavaoce u Irskoj, Austriji, Italiji, Švajcarskoj, Španiji, Portugalu, Finskoj, Norveškoj, Danskoj, Nemačkoj, Bugarskoj, Belgiji i Holandiji.

– Vraćam se da radim ono za šta sam stvoren. Vraćam se svetu kojem više nego ikad ranije treba ljubavi, romantike i smeha, a upravo to kanališem kroz nove pesme. Ovo je najbolji album koji sam snimio do sada – izjavio je Buble koji je zbog porodične situacije jedno vreme bio odsutan sa muzičke scene. cid:image002.png@01D47D8B.D2340E20 (“love”) stoji kao dokaz moći muzike i njene isceliteljske moći – u ovom slučaju, ne samo za slušaoce, već i za Bublea:

– Istina je da je ovaj album delovao jako terapeutski na mene. Ove pesme i ovaj žanr su suština mene. Savršeno mi odgovaraju i deluju tako prirodno.

Najnoviji album cid:image002.png@01D47D8B.D2340E20 (“love”) predstavlja presek bezvemenih ljubavnih klasika u blistavim novim aranžmanima među kojima se izdvajaju “My Funny Valentine” u Majklovoj vrhunskoj interpretaciji, “La Vie En Rose” koju je otpevao u duetu s Sesilom Meklorinom Salvantom, dok je s Loren Alred udahnuo novi život Kris Kristofersonovom hitu “Help Me Make It Through The Night”. Emocionalno središte albuma cid:image002.png@01D47D8B.D2340E20 (“love”) je njegova koautorska pesma “Forever Love” koja govori o njegovoj omiljenoj ulozi oca i ranjivosti i snazi koja dolazi uz bezuslovnu ljubav.

Album je već u prodaji od 16. novembra a Buble će ovaj dan zapamtiti i po tome što je na Hollywood Walk of Fame dobio svoju zvezdu.

Ulaznice za ovaj koncertni spektakl u prodaju kreću 23. novemvra, a moći će da se kupe putem sistema Eventim i na njihovim prodajnim mestima.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime