“Na istom putu”… Koncertna promocija novog albuma benda Bas i Stega u KC Grad

0
215
Oglasi
Bas i Stega/ Photo: Angelina Kačunković

Psihodelična četvorka, Bas i Stega u sredu, 17. maja održaće u KC Grad prvi u seriji koncerata povodom promocije novog albuma “Na istom putu”.

Album je objavljen u februaru u izdanju Pop Depresije i Kišobrana a bend će ovom prilikom izvesti posebnu set listu satkanu od novih pesama ali i provesti publiku kroz dobro poznati ritualni ples numera sa prva dva izdanja.

Koncert je namenjen svim ljubiteljima dobrog gruva, plesa i live svirke protkane elektronikom.

Bunt koji hipnotiše i provocira… Bas i Stega objavili treće studijsko izdanje

Muzika koju stvara Bas i Stega je furiozno prožimanje gruva sa rokenrolom, psihodelijom, d&b i elektronikom, a za posetioce njihovih koncerata često je to rasplesani bunt koji hipnotiše i provocira.

Bas i Stega/ Photo: Angrlina Kačunković

Njihov novi album “Na istom putu” proizvod je inspirativnog perioda i življenja stvaralačke misije benda.

Ovaj album se izdvaja kao nešto više od zbirke pesama, jer predstavlja nepokolebljivi životni stav i strast prema stvaralaštvu.

Posle beogradske promocije bend će nastupiti već u petak 19. maja u KC Lab u Novom Sadu, a za 26. maj najavljen je koncert na domaćem terenu u pančevačkom klubu Coupe.

Bas i Stega će nastupiti u sastavu: Gale Vlajić (gitara, vokal), Stevan Đorđević (bas, vokal), Miloš Spasić (sint, vokal) i Uroš Kiš (bubnjevi).

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime