Muzičko osveženje stiže iz Zagreba… Zovu se Munchmen i njhova prva dva singla su jako zanimljiva

0
231
Oglasi
Munchmen/Photo: Munchmen promo
Munchmen/Photo: Munchmen promo

Tek su krenuli, a već imaju dva sjajna singla. Zagrebački bend Munchmen predstavio je pesmu “Minor Groove” za koju je snimljen i spot i singl “Together” i odmah pokazao da na njih itekako može da se računa u narednom periodu.

Munchman se “rodio” iz zagrebačkih garaža, posle dugogodišnje potrage za pravom ekipom. Kako kažu, sviranjem, improvizacijom i međusobnim upoznavanjem kroz muziku, nastao je “jureći voz” inspirisan kombinacijom više žanrova kao što su jazz, grunge, pop, indie i blues.

Za svoj prvi EP Munchmen su snimili četiri pesme. Premijerom na emisiji Glazbeni Kurikulum Borisa Jokića na YammatFM, Munchmen su predstavili svoj prvi singl, pesmu “Together”, blues-rock numeru inspirisanu grungeom 90-ih, a nedavno i drugi singl, pesmu “Minor Groove”, za koju su u suradnji sa IAM FILM PRODUCTIONS snimili spot. Pesma je potpuno drugačijeg karaktera i stila, uz pomoć Mate Ponjevića sa svojim velikim doprinosom u muzičkom aranžmanu, svojim funk-hip hop groovom u uvek pozitivnom duhu govori o nastanku Munchmena i njegovom pogledu na muzičku scenu i budućnost.

Upamtite ovo ime. Za Munchmen tek dolaze dobre stvari…

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime