Možda im je malo… Bend Talking Heads odbio ponudu Live Nationa od 80 miliona dolara da se ponovno okupi

0
3215
Talking Heads/Photo: public domain, wikipedia.org
Oglasi

Članovi američkog benda Talking Heads odbili su ponudu Live Nationa da se ponovno okupe za niz koncertnih nastupa, a ponuđeno im je 80 miliona dolara.

Dejvid Birn, Džeri Harison, Kris Franc i Tina Vajmut iz Talking Headsa okupili su se ove jeseni prvi put u 20 godina kako bi učestovali na promociji filma “Stop Making Sense” na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu. Neki promoteri nadali su se da bi promocija mogla da dovede do ponovnog okupljanja. Među njima su bili Live Nation i Coachella koji su se nadali da će legendarni bend ove godine angažovati za glavne festivalske nastupe, ali nisu uspeli.

Okupili se Talking Heads i odlučili: Mogli bismo ponovo da radimo zajedno, ali nećemo…

Billboard otkriva da je šef festivala Coachella Pol Tolet doleteo u Toronto na projekciju filma “Stop Making Sense”, u nadi da će s članovima benda i njihovim predstavnicima razgovarati o mogućem ponovnom okupljanju na Coachelli 2024. Međutim, pošto je razgovarao s bendom, Tolet je za Billboard rekao da je “osetio da ne žele da nastupaju”, pa im nije ni dao ponudu.

Međutim, Billboard je takođe izvestio da je prometor Live Nation takođe Talking Headsima ponudio saradnju. U nadi da će bend prihvatiti od šest do osam glavnih nastupa na festivalima, promoter je navodno ponudio 80 miliona dolara. Talking Heads su odbili tu ponudu, a Live Nation nije dao komentar za Billboard.

Talking Heads se okupljaju posle 20 godina za “Stop Making Sense” Q&A… a slažu se kao – rogovi u vreći

Prošle godine, na pitanje o potencijalnom ponovnom okupljanju Talking Headsa, Tina Vajmut je rekla:

– Uživamo u trenutku. Jako smo srečni što ovaj dian bend traje 40 godina i ne gledamo daleko u budućnost. Možda će nas sutra na ulici udariti autobus. Jako nam je drago što smo živi. Nas četvoro smo ovde i uživamo u ovom trenutku.

Prema Billboardu, Tolet nikada nije spominjao koliko je Coachella bila spremna da plati, iako je izvor tvrdio da bi to moglo biti oko 10 miliona dolara.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime