Mostarski Zoster predstavio “Najgori” album i već rade na novom…

0
273
Zoster OK fest/Photo: Alex
Oglasi

Posle objavljenih pet singlova “Kuda idu svi ti ljudi”, “Treba mi keš”, “Čovjek želi da je ptica”, “Čovjek zvani činjenica” i “Mozak na pašnjak” grupa Zoster predstavlja peti studijski album pod nazivom “Najgori“.

Miks albuma radio je Đani Pervan, master Goran Martinac, muzički producent je Adis Sirbubalo, a vizualno rešenja za omot albuma radio je Sandro Drinovac.

Na albumu su pored starih članova benda Atille Aksoja i Gorana Rebca učestvovali i novi članovi Silvije Nuić (gitara), Anes Beglerbegović (bubnjevi), i kao gosti Miron Rafajlović (trube), Johnny Gomez (perkusije), Edvin Hadžić (bas), Đani Pervan (bubnjevi) i Lidija Kordić (prateći vokal).

Zoster OK fest/Photo: Alex

– Album “Najgori” je u eteru. To je to. Zoster je rekao što je imao za reći. Od danas počinjemo raditi na novom albumu – kazao frontmen benda, Mario Knezović.

Album je dostupan na svim digitalnim muzičkim platformama, a uskoro se očekuje i na vinilu i CD-u.

Zoster je 2020. godine potpisao ekskluzivni ugovor s Croatia Recordsom za objavljivanje albuma “Najgori“ koji je sniman u Muzičkom centaru Pavarotti u Mostaru, studiju Baraka u Mostaru i studiju Modra rijeka u Sarajevu.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime