Mortal Kombat najavio veliki novosadski koncert… Gosti – Bolesna štenad i Iskaz

0
521
Oglasi
Mortal Kombat, Deer & Beer Fest 2022/ Photo: AleX

Otkako su ovladali velikom scenom pre više od 10 godina, grupa Mortal Kombat sve pažljivije pristupa samostalnim koncertima.

Njihovi nastupi postali su neponovljivi audiovizuelni doživljaji, a ne priređuju ih dovoljno često koliko bi  sve brojniji fanovi to želeli.

Najveći godišnji spektakl je tradicionalna Antievrovizija koju organizuju svakog proleća u Beogradu, ali sada su pred sebe stavili novi cilj – najveći samostalni novosadski koncert do sada.

Susret sa tamošnjom publikom zakazali su za subotu, 22. oktobar u Hali 2 Novosadskog sajma.

– Nakon uspešnog Antievrovizijskog koncerta koji se održao na Beogradskom sajmu, rešili smo da napravimo još jedan samostalni koncert, ovog puta na Novosadskom sajmu, u Hali 2. To će ujedno biti naš najveći samostalni koncert u Novom Sadu – izjavili su članovi benda.

Mortal Kombat (Moto Fest, Banjaluka)/ Photo: AleX

Hala 2 Novosadskog sajma je za kratko vreme postala glavno mesto susreta Novosađana, svojevrsni kulturni centar koji produkcijskim kapacitetima omogućava izvođačima da za svoju publiku prirede spektakl u svakom smislu te reči, pa je za grupu Mortal Kombat to bio sasvim dovoljan izazov da publici u ovom gradu priredi šou kojim će ispisati važnu stranicu u svojoj koncertnoj biografiji.

Na novosadskom koncertu 22. oktobra grupi Mortal Kombat će se pridružiti bendovi Bolesna štenad i Iskaz.

Ulaznice po aktuelnoj ceni od 1.000 dinara dostupne su na više prodajnih mesta:
Shamrock Bar (Novi Sad, Mite Ružića 5, od 16.00 do 00.00)
Cigla & Krigla (Beograd, Dalmatinska 44, od 10.00 do 01.00)
GigsTix, prodajna mreža i online

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime