Moja filmska zvezda… Kids FEST od 15. do 21. oktobra

0
175
Kids FEST/ Photo: Promo
Oglasi

Ove jeseni dečiji svet će postati bogatiji za još jedno sjajno iskustvo, zahvaljujući najpopularnijem festivalu zabave – Dečijem filmskom festivalu Kids FEST-u, koji će se održati od 15. do 21. oktobra, pod sloganom – Moja filmska zvezda.

Centralna lokacija 14. Kids FEST-a će biti Kombank dvorana, dok će mališani moći da uživaju u najboljim ostvarenjima i u drugim bioskopima u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i još 30 gradova širom Srbije.

Ideja festivala je da se deci predškolskog i školskog uzrasta prikažu najkvalitetnija filmska ostvarenja koja nam dolaze iz celog sveta, kao i da im se pruži edukativni sadržaj kroz zabavu, kreativne radionice i igraonice. 

unnamed

Najmlađi ljubitelji sedme umetnosti će, zajedno sa svojim roditeljima, bakama i dekama, biti u prilici da prisustvuju filmskim premijerama animiranih, igranih i dokumentarnih filmova iz SAD-a, Irske, Francuske, Estonije, Norveške, Danske, Holandije, pa čak i daleke Kine.

Filmovi namenjeni najmlađem uzrastu će biti sinhronizovani na srpski jezik, dok će  tinejdžeri, i ove godine, uživati u specijalnom TEEN programu.

Cene ulaznica za bioskopske projekcije na Kids FEST-u će biti veoma pristupačne, kao i prethodnih godina, naročito za grupne posete.

Festival podržavaju Ministarstvo kulture i informisanja i Grad Beograd.

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime