Merilin Menson u kanalu: Prete mi smrću, uništili su mi karijeru…

0
434
Merilin menson/Phptp: press promo
Oglasi

Neki ga vole, neki mu se dive, a nekima je on jednostavno – zastrašujući lik.

Američki muzičar Merilin Menson (53) koji je pet puta nominovan za prestižnu Grammy nagradu, tvrdi kako mu je karijera dotakla dno pošto 15 žena prošle godine optužilo za seksualno zlostavljanje. Zbog toga i dalje prima pretnje smrću.

“Preko interneta dobijam mnoge pretnje smrću. Jako me plaše i čine me izbezumljenim, depresivnim, zabrinutim i neispavanim. Osim toga, zabrinut sam da će neko nauditi mojoj supruzi Lindzi”, otkrivaju novi pravni dokumenti, prema pisanju američkih medija.

Potpuno razotkrivanje Merilina Mensona ili lov na veštice? Objavljeni svi jezivi detalji o nasilju nad glumicom…

Zbog spomenutih optužbi diskografska kuća i agencija otkazale su saradnju s njim, a u međuvremenu su ga isključili i sa svih holivudskih društvenih i poslovnih okupljanja. Pevač tvrdi kako zbog svega što se dogodilo njegova muzika “pati”.

Trenutak kada Merilin Menson siluje glumicu Evan Rejčel Vud zabeležen u spotu za “Heart-Shaped Glasses”?

Zbog optužbi ne ide na turneje, ne može ništa, pa čak ni da objavi svoju knjigu. Menson je veliki ljubitelj fotografije, a izložbu svojih fotografija, kaže, morao je da odloži na neodređeno vrijeme.

– Lažno su me prikazali kao silovatelja i zlostavljača. Zbog toga sam izgubio dve glumačke uloge u TV serijama ‘American Gods‘ i ‘The Stand‘ – rekao je Menson.

Muzičar se od marta povukao iz javnosti, ali i sa društvenih mreža.

Inače, bivša verenica, Evan Rejčel Vud (35), ga je 2021. godine optužila za emotivno, fizičko i seksualno zlostavljanje tokom njihove sedmomesečne veze. Romansu sa pevačem započela je kada je imala samo 18 godina, a on se 13 dana pre toga razveo od plesačice Dite Fon Tiz (50).

Menson je imao sobu za silovanja? Nove optužbe protiv čuvenog muzičara…

Menson je bivšoj verenici uzvratio tužbom za klevetu, namerno nanošenje emotivnog bola i navodna kršenja kalifornijskog Zakona o sveobuhvatnom pristupu podacima i prevaru.

– Merilin Menson je i dalje pod istragom – izjavio je okružni tužilac Los Anđelesa.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime