Potpuno razotkrivanje Merilina Mensona ili lov na veštice? Objavljeni svi jezivi detalji o nasilju nad glumicom…

0
206
Oglasi
Merilin Menson, Evan Rejčel Vud/Photo: printscreen
Merilin Menson, Evan Rejčel Vud/Photo: printscreen

Nakon što je svet nakratko zaustavilo suđenje Džonija Depa i Amber Herd, bližimo se ulasku još jednog slavnog para u sudnicu – glumice Evan Rejčel Vud i muzičara Merilina Mensona.

Na streaming platformi HBO Max, u dve epizode dokumentarca “Phoenix Rising”, pratimo istinitu priču o glumici i aktivistkinji Evan Rejčel Vud, koja tvrdi da je preživela porodično nasilje, a sprema se da prvi put javno imenuje svog zlostavljača, ujedno i višegodišnjeg partnera koji se često povezivao sa brojnim kontroverzama u njegovoj tri decenije dugoj i bogatoj karijeri.

MENSON UZVRAČA UDARAC… PEVAČ OPTUŽEN ZA ZLOSTAVLJANJE TUŽIO EVAN REJČEL VUD ZA KLEVETU

Dokumentarac prikazuje rano detinjstvo poznate glumice i uvodi nas u početke njihove veze te daje uvid iz prve ruke u razvoj tog problematičnog odnosa.

Uz pomoć aktivistkinje i umetnice Ilme Gor i brojnih Mensonovih saradnika, bivših kolega iz benda i bivših partnerki, Vud nastoji da, potkrepljena raznim psihološkim analizama, uradi što više za sve žrtve nasilja koje su prolazile kroz isti “scenario” kao i ona.

TRENUTAK KADA MERILIN MENSON SILUJE GLUMICU EVAN REJČEL VUD ZABELEŽEN U SPOTU ZA “HEART-SHAPED GLASSES”?

Iako je dokumentarac fokusiran samo na njenu stranu priče, bez sagovornika koji bi eventualno odbranili Mensona, njegovi segmenti ukazuju na teške priče o preživljavanju i šalju osnažujuću poruku o prekidanju kruga zlostavljanja, a dotiče se čak i promene zakonodavnog sistema.

Dok pojedini optužuju ovaj mini dokumentarac za preterano kritikovanje i pokušaj kanselovanja slavnog muzičara, drugu podržavaju Vudovu tvrdeći kako je priznala svoje greške, a HBO platformu iskoristila da ljudi osveste šta se oko njih događa, bilo da se radi o zlostavljačima koji su slavne ličnosti s milionima fanova, ili javnosti nepoznate osobe.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime