Melissa vas voli “Požudno i nežno”

0
454
Melissa
Melissa/ Photo: Promo (TIOLI Records)
Oglasi

Od objavljivanja prethodnog video singla “Forgotten Love” prokupačke hevi metal atrakcije Melissa proteklo je gotovo sedam meseci i pravo je vreme da još jednom zaparaju muzičko nebo nad Balkanom.

Bend Melissa predstavio je novi video singl pod nayivom “Požudno i nežno” sa još uvek aktuelnog debi albuma “My Empire Has No Limits” (Take It Or Leave It Records, 2020).

Drugi naziv za pesmu je “Light Work” i njom je zaokružena zacrtana audio-vizuelna priča, posle koje sledi rad na novom albumu.

Pesma “Požudno i nežno” emituje jaku ljubavnu frekvenciju i prilično se razlikuje od ostalih numera sa albuma, ne po samom stilu muziciranja već i po tome što je otpevana mešavinom srpsko-engleskog jezika, o čemu je progovorio i lider grupe Dejan Stojanović:
– To je spontano urađeno, pa smo je takvom i ostavili, te na kraju snimili i ostali pozitivno zatečeni kako je ispala vrlo jaka, energična i puna emocija.

Melissa/ Photo: Promo (TIOLI Records)

Spot je snimljen na nekoliko zanimljivih lokacija, a iza njega stoji, kao i do sada, Srđan Branković (Alogia), koji je svojevremeno snimao i producirao album Melisse.

Melissa uskoro kreće na seriju već ugovorenih nastupa, kako u Srbiji tako i širom regiona, posle kojih, kako smo već pomenuli, sledi rad na narednom izdanju.

– Vrlo je teško raditi danas ovu vrstu muzike u Srbiji, pa i širom regiona. Na visokom nivou je u skandinavskim zemljama i još nekim delovima Evrope. Medijska zastupljenost je vrlo slaba, a o drugim stvarima da i ne govorim. I pored toga, po meni, nekoliko godina unazad ima mnogo kvalitetnih grupa, a i produkcija je prilično napredovala… – izjavio je na kraju Dejan o trenutnom stanju na hevi sceni.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime